Αλίκη Κατσαβού στο JoinUs: Τι λέει η οικογένειά της για τον Κώστα Βουτσά;

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.
Αλίκη Κατσαβού στο JoinUs: Τι λέει η οικογένειά της για τον Κώστα Βουτσά;



Την Αλίκη Κατσαβού και τον Κώστα Βουτσά φιλοξενεί αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε η Αλίκη...

Για τον έρωτά της με τον Κώστα Βουτσά: 

Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι ερωτευμένη με τον Βουτσά ξαφνιάστηκα γιατί δεν περίμενα ότι θα ξαναερωτευόμουν τρία χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου μου. Το άλλο στοιχείο είναι ότι ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο που έχει διανύσει αυτή τη διαδρομή ζωής, έχει αυτή την πείρα που εγώ δεν έχω, οπότε θα μπορούσα να είμαι υπό σε αυτή την ιστορία. Το άλλο είναι ότι τον ξέρουν και τον αγαπούν τόσο πολύ και μένα μου δίνεται η ευκαιρία να τον γνωρίσω από την ανθρώπινη και ιδιωτική πλευρά του. Και σκεφτόμουν μήπως χαθεί η μαγεία του Κώστα Βουτσά που θαύμαζα από την οθόνη και τη σκηνή. 

Για την απόφασή της να κάνει παιδί: 

Αυτό που σκέφτηκα είναι ότι εκείνος έχει διανύσει μια διαδρομή, έχει παιδιά, ενώ εγώ βρίσκομαι σε εκείνο το όριο που ή θα κάνω παιδιά με την επόμενη σχέση μου ή θα το χάσω το τραίνο. Και φοβήθηκα ότι ο Κώστας δεν θα ήθελε να ακολουθήσει σε αυτό το όνειρο και θα έπρεπε ή να θυσιάσω την ανάγκη μου για ένα παιδί ή τον Κώστα.
Η ιδέα του παιδιού ήταν από πολύ νωρίς καρφωμένη στο μυαλό μου. Δεν είχα προσπαθήσει γιατί ο σύζυγός μου δεν ήθελε να κάνουμε παιδί και με είχε πείσει ότι δεν ήθελα να κάνω και εγώ.  
Βρισκόμασταν σε μία ωραία παραλία και είδα μια μανούλα που θήλαζε το μωράκι της. Προφανώς κάπως την κοίταξα και μετά το βλέμμα μου περιπλανήθηκε αλλού. Και μου λέει ο Κώστας, «εσύ πρέπει να κάνεις ένα παιδί». 

Για τη γνώμη της οικογένειάς της για τον Κώστα Βουτσά: 

Η οικογένειά μου έβλεπε ότι εγώ γινόμουν όλο και πιο χαρούμενη. Και οι φίλες μου διαπίστωναν ότι εγώ γινόμουν ένα πιο ήρεμο και ευτυχισμένο πλάσμα. Όταν είπα στην οικογένειά μου ότι αυτή η σχέση δημιουργήθηκε δεν είχαν αντίρρηση γιατί έβλεπαν τον αντίκτυπο της σχέσης πάνω μου. 

Για τις εκπλήξεις του Βουτσά: 

Στα γενέθλιά μου άνοιξα την πόρτα και βρήκα το πάτωμα στρωμένο με λουλούδια. Και εκείνος στη μέση κρατούσε ένα. Ήταν πάρα πολύ κινηματογραφικό.

Δες τι είπε ο Κώστας Βουτσάς ... 

Για τα χρόνια που θα ζήσει με τον γιο του: 

Έχω κάνει συμφωνία με τον χάρο να συναντηθούμε το 2044. Οπότε το παιδί θα με βαρεθεί, θα έχει γεράσει. Θα ξανανιώσω άμα κάνω ένα παιδί. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά, η ζωή μου είναι αυτά. Νιώθω βασιλιάς. 

Για τη σχέση του με την Μάρθα Καραγιάννη: 

Ποτέ δεν είχα σχέση με την Μάρθα Καραγιάννη. Εκείνη έχει πει κάτι πολύ ωραίο: Όταν εγώ ήμουν δεσμευμένη, ο Βουτσάς ήταν ελεύθερος. Όταν ο Βουτσάς ήταν δεσμευμένος, εγώ ήμουν ελεύθερη. Είμαστε πολύ αγαπημένοι φίλοι. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο την αγαπάω.