Μαίρη Συνατσάκη στο JoinUs: Πάθαινα κρίσεις πανικού

Γιατί είχε ανασφάλεια με την εμφάνισή της όταν ήταν μικρή;
Μαίρη Συνατσάκη στο JoinUs: Πάθαινα κρίσεις πανικού



Την Μαίρη Συνατσάκη φιλοξένησε αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Για τη δημιουργική της δραστηριότητα:

Φτιάχνω ημερολόγια και θήκες κινητών. Είμαι πάρα πολύ φυτό και μ’ αρέσει πάρα πολύ να οργανώνομαι και μου φάνηκε πάρα πολύ ωραίο να ξεφυλλίζω ένα πράγμα που το έχω φτιάξει μόνη μου, να το έχω στην τσάντα μου, να είναι δικό μου δημιούργημα και αντιστοίχως να το έχουν και οι άλλοι. Μου φαίνεται κάπως γλυκό. Αυτό με τις θήκες των κινητών είναι επειδή τις βαριέμαι εύκολα. 

Για το Spata Live: 

Η εκπομπή με στρεσάρει πολύ αλλά επειδή λειτουργώ καλά κάτω από πίεση, έτσι μου πάει. Είναι η πρώτη πολύ ενήλικη χρονιά μου στην τηλεόραση με ευθύνες, νούμερα και πρωινά ξυπνήματα. 

Για τη δημοσιότητα: 

Ήταν λίγο σοκ όταν τα πρωτοφτιάξαμε με τον Μύρωνα. Γιατί εγώ ήμουν στο Mad εκείνος όμως είχε μία μεγάλη επιτυχία οπότε είχε τα φώτα πάνω του. Και όταν προέκυψε το δημοσίευμα, έπρεπε να κάτσω να μιλήσω για τον άνθρωπό μου. Ήταν το πρώτο σοκ. Το δεύτερο σοκ ήταν όταν χώρισα. Εκεί δεν ήξερα καθόλου τι να κάνω. Στα Mad Awards ήξερα ότι θα πρέπει να κάτσω σε ένα banner και να απαντήσω σε πράγματα που ούτε στον εαυτό μου δεν είχα απαντήσει ακόμα. Ένιωσα αμήχανα. Είχα κάνει πρόβα τι θα πω στο μυαλό μου και στο αυτοκίνητο. Ήταν πολύ προσωπικό και περίεργο. 

Για τις κρίσεις πανικού: 

Στα 19 μου ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού. Ήμουν πάρα πολύ κλειστό παιδί και βίωνα πολύ έντονα τα δράματα μέσα μου, αλλά δεν τα εξωτερίκευα καθόλου γιατί ήθελα να ήμουν ένα καλό, λογικό και συνετό παιδί. 

Η δουλειά που είμαστε έχει όλη αυτή την προβολή αλλά ταυτόχρονα είσαι εκτεθειμένος στην άποψη του καθένα. Αυτό μπορεί να σε διαλύει και να σε ματαιώνει κάθε μέρα. Και μετά να σε θρέφει η τηλεόραση. Οπότε πρέπει να βγαίνεις από αυτό αρκετά συχνά. Πρέπει να έχεις γύρω σου ανθρώπους που να γελάνε με την κατάστασή σου την ώρα που εσύ παθαίνεις λάλα επειδή κάποιος έγραψε σε ένα goosip site ότι η εκπομπή σου δεν είναι πολύ καλή, ή επειδή κάποιος σου έγραψε στο Instagram «ψόφα». 

Για τις ανασφάλειές της: 

Είχα έντονες ανασφάλειες μεγαλώνοντας και έντονη τριχοφυΐα. Αφού δεν υπάρχει κάτι αντικειμενικά ωραίο ή χάλια για ποιο λόγο εσύ δημιουργείς μια πραγματικότητα που δεν σε συμφέρει; Γύρω στα 25, 26 έκανα ειρήνη με τον εαυτό μου. 

THE CODE 32 MARY SINATSAKI A PART JoinUs S2 from join us on Vimeo.

THE CODE 32 MARY SINATSAKI B PART JoinUs S2 from join us on Vimeo.

THE CODE 32 MARY SINATSAKI C PART JoinUs S2 from join us on Vimeo.