Ιβάν Σβιτάιλο στο JoinUs: Δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου

Γιατί ανατρίχιασε στη σκέψη ότι μπορεί να επιστρέψει στη Ρωσία;
Ιβάν Σβιτάιλο στο JoinUs: Δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου



Τον Ιβάν Σβιτάιλο φιλοξένησε αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε: 

Για τις γυμνές του φωτογραφίσεις: 

Δεν μου έχουν ζητήσει πολλές φορές να φωτογραφηθώ γυμνός. Τις δύο φορές που ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός το έκανα χωρίς να διστάσω. 

Για τη Ρωσία: 

Πριν από δύο χρόνια έκανα ένα ταξίδι, πήγα στη Γιάλτα και ανατρίχιασα στη σκέψη ότι κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψω εκεί. Δεν θα μπορούσα να ζήσω για πάντα στη Ρωσία, πλέον μου φαίνεται ξένη. Επίσης, η Ρωσία έχει τεράστια παράδοση στο θέατρο οπότε θα ήθελα κάποια στιγμή να το δοκιμάσω.

Για τη σχέση με τον πατέρα του: 

Δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου. Δηλαδή έχουμε σχέσεις αλλά όχι τίποτα το σπουδαίο. Είναι κάτι που συμβαίνει και σε διαμορφώνει. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι τον χρειάζομαι. Αλλά από μικρός έλεγαν ότι είμαι ανεξάρτητος. Ότι μπορούσα να μαζέψω τα παιχνίδια μου και να πω φεύγω από το σπίτι. Το ‘χω κάνει. Τελευταία φορά με τον μπαμπά μου βρεθήκαμε πριν από 3-4 χρόνια. Θα μπορούσαν να μου έχουν μείνει τραύματα, αλλά είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν θα ήθελα να το βιώσει το παιδί μου και θα το χρησιμοποιήσω σαν αφορμή για να μην το προκαλέσω εγώ. Ή να κάνω τα πάντα ώστε να μην νιώσει το παιδί μου αυτό το κενό που ένιωσα εγώ.