Φωτεινή Βελεσιώτου στο JoinUs: Σιγά - σιγά θα αποσυρθώ

Ήξερες πως πιστεύει ότι δεν είναι καλή στο τραγούδι;
Φωτεινή Βελεσιώτου στο JoinUs: Σιγά - σιγά θα αποσυρθώ



Τη Φωτεινή Βελεσιώτου υποδέχτηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον καναπέ της αυτό το Σάββατο στην εκπομπή JoinUs.

Δες τι είπε για...

Για τα όνειρά της:  

Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι, oύτε το είχα όνειρο. Όταν έβλεπα άλλες πάνω στη σκηνή χαιρόμουν. Δεν πιστεύω ότι είμαι καλή. Δεν μ’ αρέσει καθόλου να ακούω τον εαυτό μου.

Για την πρώτη φορά που τραγούδησε σε πολύ κόσμο: 

Συγκινήθηκα πολύ στην Τεχνόπολη γιατί ήταν η πρώτη φορά που τραγουδούσα σε τόσο πολύ κόσμο. Δεν φανταζόμουν τέτοια αποδοχή. Η ψυχή μου ξέρει πώς βγήκαν τα πρώτα τρία τραγούδια. Τα πόδια μου συνέχεια τρέμουν και τα χέρια μου ιδρώνουν στις συναυλίες. 

Για το μέλλον της στο τραγούδι:

Τώρα το χαίρομαι όσο θα θελήσω. Σιγά σιγά θα αποσυρθώ. Δεν χρειάζεται. Μ’ αρέσει να παίρνω τη βάρκα μου και να ψαρεύω. Θα τραγουδάω πιο αραιά. 
Δεν μ’ αρέσουν οι δίσκοι. Μόνο οι δίσκοι σερβιρίσματος. Το στούντιο είναι ψυχοφθόρο για μένα. Έφερνα φίλους για να μου κάνουν συμπαράσταση. Η συναυλία από την Τεχνόπολη θα βγει σε διπλό cd το Μάιο και από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα όνειρο. Δεν θέλω να ονειρεύομαι. 

Για τις συγκρίσεις με την Σωτηρία Μπέλλου: 

Πολλοί μου λένε ότι μοιάζει η φωνή μου με της Μπέλλου αλλά αν την ακούσεις προσεκτικά θα καταλάβεις ότι δεν μοιάζει. Πώς θα πεις το «Δεν λες Κουβέντα». Δεν μπορείς να το πεις αλλιώς. Δεν λέγεται. Πρέπει να μπεις στο δρόμο που το έγραψε η Σωτηρία.

Για την αναγνωρισιμότητα: 

Μερικές φορές η αναγνωρισιμότητα είναι λίγο καταπιεστική.  Έχω νιώσει στιγμές να στερούμαι την ελευθερία μου. Κάποιες φορές μπαίνω στο λεωφορείο, νιώθω ότι με κοιτάνε και ζορίζομαι.