Νεφέλη Ορφανού στο JoinUs : Θέλω να ζήσω και να πάρω όλα τα χρήματα της σύνταξης μου

Τι λέει για το παιδί που δεν έκανε;
Νεφέλη Ορφανού στο JoinUs : Θέλω να ζήσω και να πάρω όλα τα χρήματα της σύνταξης μου



Την Νεφέλη Ορφανού φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για το γάμο και τη μητρότητα:

Έκανα ένα γάμο και μετά είχα μια σχέση για πολλά χρόνια που δυστυχώς τον έχασα. Δεν είναι απλό να κάνεις ένα παιδί. Αισθανόμουν ότι αυτό το πράγμα είναι πολύ σημαντικό και δεν θα ήμουν επαρκής. Και για να το αισθάνομαι έτσι, δεν θα ήμουν.

Για την αυτογνωσία της:

Ποτέ δεν ήθελα να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Δηλαδή δεν ήθελα ποτέ να είμαι μια ψηλή γυναίκα. Δεν ήθελα ποτέ να είμαι κάτι άλλο. Μ’ αρέσει αυτό που είμαι. Όχι όμως πως δεν μου αρέσουν και οι άλλοι άνθρωποι. Να θεωρώ τον εαυτό μου ότι είμαι η καλύτερη; Όχι. Πάντοτε ήμουν μέτρια σε όλα και δεν με ενοχλούσε ούτε αυτό. Βάλτε και άλλα μεγέθη. Θα ήθελα να είμαι μία πολύ καλύτερη ηθοποιός. Αλλά και έτσι που είμαι καλά είμαι. Γιατί πάντα υπάρχει το καλύτερο.

Για τη σύνταξη που της έκοψαν:

Κανείς δεν είχε το δικαίωμα να μου το κάνει αυτό. Θέλω να ζήσω για να πάρω όλα τα λεφτά μου πίσω. Θα το διεκδικήσω ακόμα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν έχω πληρώσει όλους τους φόρους μου, όταν έχω με αίμα φτάσει να πάρω σύνταξη με  15.500 ένσημα, αυτά δεν μπορεί να μου τα φάει κανείς. Θα κάνω μήνυση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα φτάσω στο δικαστήριο της Χάγης, δεν ξέρω, θα το δω.​