Νόρα Κατσέλη στο JoinUs: Στον άντρα μου χρωστάω την ύπαρξή μου

Εσύ ξέρεις πώς βρέθηκε στη σειρά Λάμψη;
Νόρα Κατσέλη στο JoinUs: Στον άντρα μου χρωστάω την ύπαρξή μου



Την Νόρα Κατσέλη υποδέχτηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε...

Για το λόγο που έπαιξε στη «Λάμψη»:

Κάποτε ήμουν βουλευτής, από το 1981 μέχρι το 2007. Αλλά εγώ δεν θεωρούσα ότι μπορείς να ξοδεύεις τα λεφτά σου για τις βουλευτικές εκλογές. Το θεωρούσα ντροπή. Και σε μία δύσκολη και μεταβατική περίοδο που μου γινόταν ένας φοβερός πόλεμος και δεν ήθελαν να βγω γιατί ήμουν το κόκκινο πανί για κάποιους κυβερνώντες, πήρα τηλέφωνο τον Φώσκολο. Του λέω Νίκο δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά πρέπει να βγω στη Λάμψη, δεν έχω λεφτά να κάνω εκλογές. Και βγήκα στην Λάμψη ακριβώς γι αυτό το λόγο.

Για τους πολιτικούς της αντιπάλους: 

Και τώρα να ξαναέβαζα υποψηφιότητα πάλι θα έβγαινα, είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Γιατί δεν έχω κακή εικόνα ούτε από τους πολιτικούς αντιπάλους ούτε από τους υποτιθέμενους ομοιδεάτες.  

Για την περίοδο που δεν δούλευε:  

16 χρόνια στο θέατρο έπαιζα συνέχεια.  Δεν είχα σταματήσει, δεν είχα πάει διακοπές. Τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο και δεν είχα προλάβει να ζητήσω δουλειά. Ο πατέρας μου μου έλεγε πρόσεχε καλά όταν θα πας να του ζητήσεις δουλειά γιατί θα σε απορρίψουν. Να μη σε λυπούνται οι άνθρωποι. Και έτσι ήμουν και εγώ μια θλιμμένη πυργοδέσποινα. Πήρα Cipralex και με βοήθησε για κάποιο διάστημα. Ήμουν ευχαριστημένη και έλεγα θα μαγειρεύω, θα κάνω τον κήπο μου... Αλλά έλεγα μην πεθάνω και δεν ξανανέβω στο σανίδι. Θέλω να ξαναπαίξω. Και δεν έπαιζα. Πού να με θυμηθούνε. 

Για τον άντρα της: 

Έχω έναν άντρα που του χρωστάω την ύπαρξή μου. Εννοώ ότι ήταν ο άνθρωπος που με στήριξε χωρίς να φαίνεται ποτέ όσο κανείς άλλος. Μου έδωσε φτερά σε ένα χώρο της πολιτικής που δεν ήξερα που πάνε τα τέσσερα. 

Είμαστε μαζί 43 χρόνια. Δεν το πίστευα ποτέ στη ζωή μου γιατί δεν είχα δεσμό πάνω από χρόνο. Είναι σα να είναι χτες. Πολλές φορές όταν ταξίδευα και γύριζα σπίτι μου χτύπαγε η καρδιά μου. Για μένα είναι τα πάντα και νομίζω ότι και για εκείνον είμαι τα πάντα. Μπορεί να μην είναι πια ερωτευμένος μαζί μου και να σπαρταράει αλλά εγώ του είμαι αιώνια ευγνώμων.  

Για την κόρη της: 

Η κόρη μου ντρεπόταν να πει ότι είναι κόρη μου λες και ήμουν τρόφιμος του Κορυδαλλού. Στη σχολή απαγορευόταν να πάω ως Κατσέλη να δω πως πάει.