Τζέσυ Παπουτσή στο JoinUs: Στο Facebook μου ζητάνε δανεικά

Γιατί μία κυρία άκουγε τη φωνή της όταν έμπαινε στο χειρουργείο;
Τζέσυ Παπουτσή στο JoinUs: Στο Facebook μου ζητάνε δανεικά



Την Τζέσυ Παπουτσή υποδέχτηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε...

Για τη δουλειά της: 

Η δουλειά που κάνουμε είναι τόσο μάταιη. Αν το σκεφτείς είναι σαν τα Χριστουγεννιάτικα, του Αγίου Βαλεντίνου, τις Απόκριες και το Πάσχα. Που ανοίγουν τα μαγαζιά μόνο για εκείνη την εποχή. Έτσι είναι και η δουλειά μας, είναι αχάριστη δουλειά. Δεν αφήνει τίποτα. 

Για την περιπέτεια υγείας της: 

Έφτασα να πω «μήπως ο Θεός μου έδωσε αυτό το μηνιγγίωμα για να βοηθήσω τους άλλους;». Ξέρεις τι κόσμο έχω βοηθήσει; Εγώ δεν κάνω τίποτα για να τους βοηθήσω. Εγώ μόνο τους μιλάω. Μία κυρία ήρθε στην παράσταση και μου είπε «έμπαινα στο χειρουργείο και άκουγα μόνο τη φωνή σου». 
Πάντα πίστευα ότι θα γίνω καλά. Και έτσι έγινε. Τα καλά πράγματα συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους, είτε είναι καλοί είτε κακοί. Αλλά ο Θεός λέει ότι το άδικον ουκ ευλογείται. Δηλαδή μπορεί να περάσουν και χρόνια και να έχεις κάνει κάτι που να το πληρώσεις. 

Για τα δανεικά: 

Η Γκέλυ Σαρηγιάννη μου έχει ανοίξει σελίδα στο Facebook. Από τα 100 μηνύματα που λαμβάνω, τα 95 είναι για δανεικά. Παλαιότερα βοηθούσα οικονομικά όσο μπορούσα. Τώρα δεν μπορώ. 

Για τον σύζυγό της Γιάννη Μανιό: 

Είμαστε 21 χρόνια με τον Γιάννη. Μια ολόκληρη ζωή. Είναι σύντροφος. Κάθε χρόνος μαζί του έχει τη δική του χάρη. Δόξα τω θεώ καλά είμαστε. Δεν πιστεύω πώς περάσαν 21 χρόνια. Όταν δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να έχεις κανέναν ανταγωνισμό. 

Δες ΕΔΩ την καυτή συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου στο DownTown.