Χρήστος Λούλης στο JoinUs: Όταν δεν λέω τη γνώμη μου νιώθω πολύ βρώμικος

Τι συνέβη όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας;
Χρήστος Λούλης στο JoinUs: Όταν δεν λέω τη γνώμη μου νιώθω πολύ βρώμικος



Τον Χρήστο Λούλη φιλοξένησε αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για τη γνώμη του: 

Γενικά τη λέω τη γνώμη μου. Μου έχει συμβεί να μην πω τη γνώμη μου για να είμαι αρεστός και να τα έχω καλά με όλους. Αλλά μετά νιώθω πολύ άσχημα. Νιώθω πολύ βρώμικος. 

Για την εμφάνισή του: 

Πριν από 4-5 χρόνια είχα περάσει μια κρίση. Ήταν μια περίοδος που είχα αφήσει πάρα πολύ τον εαυτό μου. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος στον Αλέξανδρο, εγώ έπρεπε να ήμουν παχύς για ένα ρόλο και να έχω μούσια και βλέπω κάποια στιγμή μία φωτογραφία μου από το μαιευτήριο και βλέπω έναν άλλον άνθρωπο. Και λέω «γιατί τόσο χάλια;». 

Για τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας: 

Όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν σα να άνοιγαν οι πύλες του ουρανού και έβγαιναν σάλπιγγες αγγέλων. 

Για τον τρόπο με τον οποίο κρατιούνται οι μακροχρόνιες σχέσεις: 

Πρέπει να μην ξεχνάς ότι υπάρχει μέσα σε αυτό τον άνθρωπο ένα μεγάλο μυστήριο που δεν ξέρεις. Επειδή είσαι μαζί του 10, 15, 35 χρόνια δεν πάει να πει ότι ξέρεις τελείως τον άλλον άνθρωπο. 

Για την τηλεόραση: 

Δεν έχω πολλές προτάσεις να κάνω τηλεόραση. Είναι πολύ λογικό. Οι άνθρωποι παίρνουν ένα σήμα από τη δουλειά σου και τη στάση σου. Μπορεί δύσκολα να φαντάζονται κάποιοι ότι εγώ μπορεί να θέλω να παίξω στην τηλεόραση. Όπως και εγώ έχω σταματήσει να σκέφτομαι ότι θα γραφτεί ένας ρόλος για μένα. Έχω πει περισσότερα «όχι» απ’ ό,τι «ναι». 

Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο JoinUs.