Ρίκα Διαλυνά στο JoinUs: Ο Marlon Brando είπε ουάου όταν με είδε

Ποιοι την ήθελαν μόνο για τα ρούχα της;
Ρίκα Διαλυνά στο JoinUs: Ο Marlon Brando είπε ουάου όταν με είδε



Την Ρίκα Διαλυνά φιλοξένησε αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για τη γνωριμία της με τον Fellini και τον Kazan: 

Μια φίλη μου, μου είπε ότι μου ήρθε ένα τηλεγράφημα. Μου λέει «μη γελάσεις αλλά είναι από τον Fellini». Και της λέω «τι το ‘κανες;». Και μου λέει «κατάλαβα ότι είναι πλάκα και το πέταξα στα σκουπίδια».

Στις 4 η ώρα το πρωί πάω έξω στα σκουπίδια, βρίσκω το τηλεγράφημα το οποίο έλεγε να είμαι αύριο στις 9 η ώρα στην Cinecitta. Έτσι έγινε και με τον Καζάν. Είχα πει παντού ότι θέλω να γνωρίσω τον Kazan. Κάποια στιγμή εκεί που τάιζα την κόρη μου, μου τηλεφώνησε η γραμματέας του Kazan και μου έκλεισε ραντεβού. Συνέχισα, δεν έδωσα καμία σημασία και σκεφτόμουν ποιος μου κάνει πλάκα. Τελικά, είπα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα και πήγα. 

Για τη στιγμή που γνώρισε τον Marlon Brando: 

Τον Marlon Brando τον γνώρισα όταν είχα πάει στα καλλιστεία. Εγώ επειδή ήμουν ντροπαλή δεν πήγα να τον πλησιάσω και έμεινα στην άκρη. Ξέφυγα από το κοπάδι και αυτό του έκανε εντύπωση και έτσι ήρθε αυτός σε εμένα. Και μάλιστα το έχω που γράφει «ουάου». Και τότε ήταν που μου έκανε την πρόταση για να βγούμε έξω και εγώ σκέφτηκα τι θα πει η μαμά μου και ο μπαμπάς μου. Μου λέει «θες να πάμε να φάμε το βράδυ»; Σκεφτόμουν τους γονείς μου και είπα «άπαπα όχι». Μου λέει «μα θα είναι και ένα άλλο ζευγάρι: Ο Laurence Olivier με την Vivian Lee». Εγώ ούτε ήξερα ποιος είναι ο Laurence Olivier. Και είπα «δεν μπορώ γιατί δεν με αφήνει η μαμά μου». 

Για τον άντρα της: 

Με τον δεύτερο άντρα μου είμαι πάνω από 30 χρόνια. Ξέρεις τι ωραία που είναι; Θα τον φιλήσω τη νύχτα, θα με αγκαλιάσει, κρατάμε τα χέρια μας όταν κοιμόμαστε. Αυτό είναι πολύ ωραίο. Με τον άντρα μου δεν ερωτευτήκαμε. Γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε, δεν περάσαμε το στάδιο του έρωτα. Γιατί ο έρωτας φθείρει. 

Για τους ρόλους της: 

Στην Ελλάδα ποτέ δεν πήρα κανένα ρόλο που να έχει σχέση με εμένα εσωτερικά. Μου έδιναν ρόλους βλέποντάς με εξωτερικά. Και επειδή την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν τα ρούχα να σου φτιάχνουν και εγώ είχα πάντα μανία με τα ρούχα μου. Δηλαδή δεν έπαιζα εγώ, έπαιζαν τα ρούχα μου. Όταν ήθελαν κάποια να παίξει την εφοπλίστρια σου έλεγαν «ποια θα τα κάνει; Η Διαλυνά έχει τα ρούχα». Πολύ λίγοι άνθρωποι ξέρουν ποια είμαι μέσα μου.