Άννα Κουρή στο JoinUs: Γιατί δεν ήθελα να κάνω παιδί

Γιατί έπαθε κρίση ηλικίας στα 29;
Άννα Κουρή στο JoinUs: Γιατί δεν ήθελα να κάνω παιδί



Την Άννα Κουρή φιλοξένησε αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για το λόγο που παντρεύτηκε: 

Άργησα να παντρευτώ. Με τον άντρα μου ήμασταν 10 χρόνια μαζί πριν παντρευτούμε. Όταν κλείσαμε τα 10 χρόνια λέμε «τι να κάνουμε, ένα πάρτι;». Και λέμε «ας κάνουμε ένα γάμο». Δεν έγινε γνωστός ο γάμος μου. Κάποια στιγμή το πήρε είδηση μια εφημερίδα και έγραψε κάτι αλλά δεν είχα ειδοποιηθεί. Είναι μία προσωπική στιγμή και για τους φίλους σου που έρχονται δεν είναι και τόσο ευχάριστο να βλέπουν κάμερες.  

Για το λόγο που δεν έκανε παιδί: 

Δεν ήθελα να κάνω παιδί. Αν ήθελε ο άντρας μου πάρα πολύ, μπορεί να έκανα. Αλλά επειδή ούτε εκείνος ήθελε πάρα πολύ, ούτε εγώ ήθελα πάρα πολύ δεν κάναμε ποτέ. Ξέρω ότι θα αγχωνόμουν πάρα πολύ. Και ξέρω ότι τώρα έτσι όπως είναι η κατάσταση θα ήμουν δυστυχισμένη για το πώς θα ζήσει το παιδί μας, γιατί δεν βλέπω και πολύ φως. Θα έπρεπε να το παλέψει μόνο του και εγώ δεν θα μπορούσα να βοηθήσω πολύ. Αλλά δεν έχω μετανιώσει που δεν έχω κάνει. 

Για την πρώτη φορά που έπαθε κρίση ηλικίας: 

Πρώτη φορά που έπαθα ένα σοκ με την ηλικία ήταν στα 29. Πλησίαζα τα 30, ήμουν με ένα παιδί που ήταν μικρότερός μου και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος. Ήταν λίγο πριν ξεκινήσω τη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν». Ήταν 6 χρόνια μικρότερός μου. Μεταδίδω στον άλλον ότι πρέπει να με φροντίσει, οπότε εγώ πάντα νιώθω η μικρή.