Πέγκυ Τρικαλιώτη στο JoinUs: Είναι θαύμα που έχω το παιδί μου

Τι είπε όταν πρωτοείδε τον πατέρα του παιδιού της;
Πέγκυ Τρικαλιώτη στο JoinUs: Είναι θαύμα που έχω το παιδί μου



Την Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξενεί αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για το ενδεχόμενο του γάμου:  

Δεν έχω παντρευτεί. Είμαστε ένα ζευγάρι με παιδί. Έχουμε σχέση και έχουμε και παιδί. Πήγαμε σε συμβολαιογράφο όπου το αναγνώρισε κλπ. Αυτό ξεκίνησε γιατί το παιδί ήρθε τελείως ξαφνικά. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχε μπει καθόλου το θέμα του γάμου. Και είχαμε πει «καλά θα δούμε αργότερα». Και αυτή η συζήτηση δεν επανήλθε ποτέ. Εγώ δεν έχω την ανάγκη να παντρευτώ, δεν την είχα και ποτέ ιδιαίτερα. Νομίζω ότι δεν θα μας συμβεί. 

Για τον σύντροφό της:

Τον Θανάση τον γνώρισα στο Villa Mercedes. Και την επόμενη μέρα βρεθήκαμε. Καθόταν σε ένα τραπέζι, σηκώθηκε να με υποδεχτεί και τον κοίταξα και είπα «αυτός είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου». Κορόιδευα όλους τους άλλους που το έλεγαν. 

Για την κόρη της: 

Αν δεν ήταν ο Θανάσης, δεν θα υπήρχε η κόρη μου η Φραντσέσκα. Μάλλον δεν θα είχα κάνει παιδί. Επειδή είχα ένα πρόβλημα και είναι λίγο θαύμα που έχω την Φραντσέσκα, αν ο Θανάσης δεν είχε έρθει στη ζωή μου εκείνη τη στιγμή, εγώ μάλλον δεν θα είχα καταφέρει να κάνω παιδιά. Ήταν ή τότε ή ποτέ. Όταν μου δημιουργήθηκε αυτό το θέμα και έκανα μια θεραπεία, έπρεπε με έναν τρόπο να «βιαστώ» να κάνω παιδί. Δεν ξέρω αν μετά από ένα δυο χρόνια θα είχα τη δυνατότητα να συμβεί αυτό. Ήμουν και οριακά μεγάλη.