Μελίνα Ασλανίδου στο JoinUs: Έχω φανταστεί τον εαυτό μου με μωρό

Ήξερες ότι ξεκίνησε να σχεδιάζει ρούχα;
Μελίνα Ασλανίδου στο JoinUs: Έχω φανταστεί τον εαυτό μου με μωρό



Την Μελίνα Ασλανίδου φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για τους γονείς της: 

Η μητέρα μου έχει δουλέψει παντού. Στα Γιαννιτσά δούλευε για πολλά χρόνια σε εργοστάσιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί πέρα έχουν χάσει την ακοή τους από τα μηχανήματα. Η μητέρα μου έχει κουφαθεί λιγάκι, ακούει πλέον επιλεκτικά. Ο πατέρας μου είχε δικό του φορτηγό, νταλίκα. Οι γονείς μου έμαθαν σιγά σιγά ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια γιατί είχα κάνει δυο τρεις απόπειρες όταν ήμουν μικρή. Το έσκαγα από το σπίτι και πήγαινα και τραγουδούσα σε πιάνο μπαρ. 

Για τη νέα της ασχολία: 

Ξεκίνησα να σχεδιάζω ρούχα. Ένας φίλος μου, ο σχεδιαστή Πάνος ο Σταυριανός που μένει στο Μαιάμι, με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να σχεδιάσω πέντε ρούχα. Σκέφτηκα ότι ξεφεύγω από την ιδιότητά μου αλλά απ’ την άλλη είπα αφού μ’ αρέσει τόσο πολύ γιατί να μην το κάνω; Ποιος κρίνει ότι είναι κακό; 

Για την επιθυμία της να γίνει μητέρα: 

Πιστεύω ότι η οικογένεια για κάθε γυναίκα είναι μια ολοκλήρωση. Νιώθω ότι αν ο θεός ευλογήσει και όλα πάνε έτσι όπως τα ονειρεύομαι θα κάνω και μία οικογένεια. Είναι πολύ ιερό πράγμα. Πολλές φορές έχω φανταστεί τον εαυτό μου με μωρό. Θα είμαι πάρα πολύ καλή μαμά αλλά θα με κάνει ό,τι θέλει.