Ησαίας Ματιάμπα στο JoinUs: Έχουν πει για μένα ότι έγινα σαν βουβάλι

Ήξερες ότι ο Μύρωνας Στρατής δεν είναι κολλητός του;
Ησαίας Ματιάμπα στο JoinUs: Έχουν πει για μένα ότι έγινα σαν βουβάλι



Τον Ησαία Ματιάμπα φιλοξένησε αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για τις δισκογραφικές εταιρίες: 

Δεν έχω εταιρία. Από το 2008 είμαι μόνος μου. Από τη μία όλα περνάνε από το χέρι μου που αυτό είναι πολύ ωραίο, από την άλλη όμως όλα χρηματοδοτούνται από το χέρι μου. Οπότε αυτό δεν είναι τόσο καλό. Από τότε που έφυγα από την προηγούμενη εταιρεία δεν υπήρξε ενδιαφέρον από άλλη. 

Για τον Μύρωνα Στρατή: 

Ο Μύρωνας δεν θα έλεγα ότι είναι κολλητός μου, αλλά τον θεωρώ έναν άνθρωπο που εκτιμώ πάρα πολύ και με ενδιαφέρει η γνώμη του. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Ο Μύρωνας είναι πιο ήρεμος, δεν κάνει τρέλες, πιο μαζεμένος, εγώ είμαι πιο έξω καρδιά, πιο psycho.

Για το βάρος του: 

Γενικά εγώ με το βάρος μου παίζω. Έχω θέμα. Γουστάρω το φαί και θέλω να τρώω. Πόσες φορές έχω ακούσει «έχεις χοντρύνει». Ναι ρε φίλε έχω χοντρύνει. Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Έχω ακούσει μέχρι και «αυτός έγινε σαν βουβάλι». Και; Ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του, ας αγαπήσει ο καθένας τον εαυτό του και μετά ας αρχίσει να λέει οτιδήποτε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γινόμαστε κακοί προς τους άλλους. 

Για τις σχέσεις του: 

Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που θα έχω δίπλα μου να είναι ο εαυτός του. Και να συμπληρώνει αυτά που δεν έχω εγώ. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Παλιά ήμουν κρυψίνους με τις σχέσεις μου. Μου έλεγαν «τα έχεις με την τάδε». Και τους έλεγα «όχι». Από τότε που μπήκα στον χώρο δεν ήθελα κανένας ν’ ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή.