Άννα Μπουσδούκου στο JoinUs: Η σχέση μου είναι ρομαντική και αβίαστα ωραία

Γιατί είπε "Φτάνει αυτό με τις ταμπέλες. Το σιχαίνομαι";
Άννα Μπουσδούκου στο JoinUs: Η σχέση μου είναι ρομαντική και αβίαστα ωραίαΤην Άννα Μπουσδούκου φιλοξενεί αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για την ταμπέλα της σοβαροφάνειας: 

Φτάνει με αυτές τις ταμπέλες, τα πλαίσια και τους τίτλους. Είναι κάτι που το σιχαίνομαι, με κουράζει, είναι μονότονο, δεν μου αρέσει καθόλου. Για μένα ούτε ο άνθρωπος που κάνει ενημέρωση πρέπει σώνει και ντε να είναι σα να έχει καταπιεί μπαστούνι ή ο άνθρωπος που κάνει ψυχαγωγία να είναι μονίμως μες την τρελή χαρά. 

Για την οικογένεια: 

Ούτε πρέπει, ούτε δεν πρέπει να κάνω οικογένεια. Θέλω να κάνω οικογένεια. Όμως, θέλω κάποια πράγματα να μην τα πειράξω και να τα αφήσω να έρθουν όπως θέλουν να έρθουν. Προγραμματίζουμε που προγραμματίζουμε την καθημερινότητά μας, τις ώρες της εκπομπής, τη θεματολογία, τις διακοπές μας. Άρα μήπως να μην αρχίσουμε να προγραμματιζόμαστε τόσο πολύ;  

Για τη σχέση της και τον έρωτα χωρίς καχυποψία: 

Είναι κάτι πολύ ελεύθερο. Θα πει ότι ο άλλος σου λέει «καναπές» και εννοεί «καναπές». Και κάπως έτσι κυλάει όλη σας η καθημερινότητα. Είναι πολύ ωραίο αυτό το πράγμα. Γιατί είσαι ερωτευμένος, υπάρχει ούτως ή άλλως αυτή η σπιρτάδα εξαιτίας του έρωτα αλλά δεν υπάρχει αυτή η καχυποψία, αυτή η προσπάθεια του να δεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, ποιος δράκος κρύβεται πίσω από εδώ και τέτοια πράγματα. 

Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι εξίσου ρομαντικά, εξίσου ωραία και εξίσου αβίαστα ωραία.