Κate Moss-Cara Delevigne στο πιο hot διαφημιστικό spot της σεζόν

Οι άνθρωποι της Burberry πέτυχαν... διάνα με την επιλογή των δυο super models για την καμπάνια του νέου αρώματος My Burberry! To επιβεβαιώνει και ο “μεγάλος”, Mario Testino, ο οποίος επιμελήθηκε στο spot...
Κate Moss-Cara Delevigne στο πιο hot διαφημιστικό spot της σεζόν



Η Κate Moss και η Cara Delevigne ένωσαν την... γοητεία τους μπροστά στην camera για λογαριασμό της Burberry, με τον φωτογράφο, Mario Testino, να ετοιμάζει video με όσα έγιναν στο backstage των γυρισμάτων. Το αποτέλεσμα... εκρηκτικό!

“Όταν αποφάσισα να συνεργαστώ με την Burberry, αποφασίσαμε με την εταιρεία να βρούμε το πρόσωπο που θα έκανε το προϊόν πιο άμεσο. Ποια άλλη θα μπορούσε καλύτερα από την Kate Moss;”, σχολίασε ο Περουβιανός φωτογράφος, ο οποίος το 1997 είχε επιλεχθεί από την Πριγκίπισσα Diana για να τη φωτογραφήσει, σχετικά με την επιλογή του 40χρονου super model.

O 59χρονος, πλέον, Τestino (o οποίος έχει δουλέψει για το Vogue, το Vanity Fair και πιστώνεται την ανάδειξη της... Gisele), αποκάλυψε και για τη επιλογή της Cara Delevigne: “Ο Cristopher Bailey (ο creative director της εταιρείας και ο άνθρωπος πίσω από το spot) μου ζήτησε να φωτογραφήσω την Cara για την διαφήμιση. Μου έκανε εντύπωση επειδή είναι νέα στον χώρο, αλλά με την ενέργεια που βγάζει, ήταν τέλεια για να εκπροσωπήσει την εταιρεία”.

Το... μάτι του κυρίου Bailey δεν είχε άδικο, καθώς η 22χρονη Delevigne “έδεσε” αμέσως με την Kate Moss, κάτι το οποίο φαίνεται στο video για το νέο άρωμα της γνωστής εταιρείας, το My Burberry.

Το αποτέλεσμα της διαφήμισης; Ο Μario Testino, λακωνικά, απάντησε: “Η ενέργεια ήταν απίθανη! Τα δυο κορίτσια απλά ήταν... εκρηκτικά!”. Στο διαφημιστικό spot του Μy Burberry, τα δυο super models φορούν μόνο τις καμπαρντίνες τους (οι οποίες φυσικά είναι Burberry), τις οποίες βγάζουν για να καλυφθούν από την βροχή του αρώματος...

Όταν ο Mario Testino, για χάρη του οποίο έχουν ποζάρει ο Michael Jackson, η Julia Roberts, η Cameron Diaz, η Rihanna, η Gisele, η Αdriana Lima και δεκάδες ακόμη super stars, χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα... εκρηκτικό, σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει!

Εσείς τι νομίζετε;

Το διαφημιστικό spot για το νέο άρωμα My Burberry