How Old: Το application που μαντεύει την ηλικία σου από τις φωτογραφίες σου

Αν κρύβεις τα χρόνια σου, μην κάνεις το τεστ μπροστά σε φίλους. Θα προδοθείς!
How Old: Το application που μαντεύει την ηλικία σου από τις φωτογραφίες σου



Το "Ηοw Old" κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και έχει γίνει ήδη viral. 

Ο λόγος; Απλός! Μπορείς να ανεβάσεις είτε δική σου φωτογραφία, είτε των φίλων σου (είτε και κάποιου celebrity που αμφισβητείς ότι λέει την αλήθεια για τα χρόνια του) και σου βρίσκει με απόκλιση το πολύ δύο με τρία χρόνια, την ηλικία.

Το "How Old" μετράει ήδη περίπου 35.000 χρήστες και σύμφωνα με τη Μicrosoft, που λάνσαρε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, το σύστημα αναλύει 27 διαφορετικά σημεία του προσώπου, μεταξύ των οποίων τις κόρες των οφθαλμών και τη μύτη, που αλλάζουν καθώς τα χρόνια περνούν.

Η πρόβλεψη στους ενήλικες δεν είναι 100% ακριβής αλλά προσεγγίζει τα αληθινά χρόνια του φωτογραφιζόμενου. Αυτό συμβαίνει, γιατί το τελικό ηλικιακό συμπέρασμα βγαίνει από στατιστικούς αλγορίθμους. Αυτό που το site μαντεύει με απόλυτη επιτυχία είναι το φύλο. Επίσης, αν ανεβάσεις φωτογραφία μικρού παιδιού, η ηλικία που θα σου βγάλει θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ακριβής.

Αυτό πάντως που παρατηρήθηκε από την πλειοψηφία των χρηστών, ήταν πως όσο περισσότερο ήταν βαμμένη μια γυναίκα, τόσο μεγαλύτερη σε ηλικία φαινόταν. Οπότε για να αποφύγεις το σοκ, τύπου να είσαι 25 και να σε δείξει 32, καλό θα ήταν να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου χωρίς make up και περιττά φτιασιδώματα.

Δες στο ακόλουθο video πόσο απλό είναι και κατέβασέ το. Θα γελάσετε σήμερα με την παρέα σου! 

 

Δες εδώ 7 μυστικά ομορφιάς για να μεγαλώσεις ωραία.