Ελένη Ράντου: Έχω φοβηθεί μήπως χαλάσει η σχέση μου με τον Βασίλη

Ήξερες ότι έβλεπε προφητικά όνειρα;
Ελένη Ράντου: Έχω φοβηθεί μήπως χαλάσει η σχέση μου με τον Βασίλη



Την Ελένη Ράντου φιλοξένησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αυτό το Σάββατο. 

Δες τι είπε…

Για τα προφητικά της όνειρα:

Από μικρή είχα μια καλή επικοινωνία με το τι θα συμβεί. Έβλεπα διάφορα όνειρα. Είδα στον ύπνο μου μέρος στο οποίο πήγα αργότερα και σοκαρίστηκα. Είχα έντονα προαισθήματα και όνειρα. Πολλές φορές ήξερα πολύ καλά τι θα συμβεί. Μπορεί και να το προκαλούσα. Κάποια στιγμή που έκανε μια επέμβαση η αδερφή μου το είχα δει στο όνειρό μου και όταν χτύπησε το τηλέφωνο ήξερα ότι έχει γίνει κάτι άσχημο. Συνέβαινε μέχρι τα 25-30 αλλά μετά το σταμάτησα γιατί με τρόμαξε. 

Για τη σχέση της με τα media: 

Ήταν σοκαριστικός ο τρόπος που ο τύπος έπεσε πάνω σε εμένα και τον άντρα μου 25 χρόνια πριν. Πάντα υπήρχε μια υπερβολή στα προσωπικά. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να μονοπωλεί συνέχεια το ενδιαφέρον. Ο γάμος δεν ήταν ανοιχτός, έγινε με αγαπημένους ανθρώπους χωρίς να γίνει show και από εκεί από εκεί και πέρα υπήρχε μια ψύχραιμη στάση. Και το σεβάστηκαν όλοι. Δεν ένιωσα ποτέ τον παπαράτσι έξω από το σπίτι μου. 

Για τον έρωτα και την απιστία: 

Είναι φάσεις που η φύση σε οδηγεί να ερωτευτείς. Και ό,τι βρεις μπροστά σου εκείνη την εποχή θα το ερωτευτείς.  Είναι οι χημείες, οι ουσίες του εγκεφάλου θέλουν να το νιώσουν. Γι’ αυτό και μετά χτυπάς το κεφάλι σου. Οπότε αυτό δεν μπορείς να το σταματήσεις. Κάθε ζευγάρι που έχει ειλικρινή σχέση στο τέλος θα παραδεχτεί ότι μπορεί να έχει βιώσει έρωτες και εκτός του οικογενειακού κύκλου. Αυτό δεν οδηγεί αναγκαστικά σε ρήξη. Είναι βαθιά υποκρισία να πεις ότι όλη σου η ζωή είναι ένας άνθρωπος και ένας έρωτας. 

Για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: 

Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θέλω να πορευτώ μέσα στο χρόνο. Δεν είναι κάτι που τυχαία κρατάει 25 χρόνια. Ο γάμος μας διαρκεί τόσα χρόνια ίσως επειδή είμαστε αρκετά εγκεφαλικοί και οι δύο και ξέρουμε πολύ καλά χρησιμοποιώντας τη λογική ότι ο ένας κάνει πολύ καλό στον άλλο. Έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος δίπλα στον άντρα μου. Τις καλύτερές μου στιγμές τις είχα δίπλα του. 
Έχω φοβηθεί μήπως χαλάσει η σχέση μου με τον Βασίλη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ορατά. Μετά ζυγίζεις πού αισθάνεσαι καλύτερα. Υπάρχει μια φυσική θερμοκρασία του σώματος που σου λέει σε ποιο μέρος είναι σωστή. Ακούς καλά το σώμα σου και πας με αυτό. 

INTERVIEW 51 ELENI RADOU A PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.

Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο JoinUs.