Βίκυ Χατζηβασιλείου στο JoinUs: Ήμουν 15 και ήξερα ότι εκείνη τη μέρα θα γνώριζα τον σύζυγό μου

Θα εκπλαγείς με τις μεταφυσικές της αναζητήσεις.
Βίκυ Χατζηβασιλείου στο JoinUs: Ήμουν 15 και ήξερα ότι εκείνη τη μέρα θα γνώριζα τον σύζυγό μου



Την Βίκυ Χατζηβασιλείου υποδέχτηκε στον καναπέ της αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs. 

Δες τι είπε…

Για τους παπαράτσι: 

Προχθές ήμουν σε ένα τουρνουά βόλεϊ και έδιωξα τρεις παπαράτσι πολύ ευγενικά. Αλλά παρόλα αυτά είδα κάποιες φωτογραφίες δημοσιευμένες. Δεν μου αρέσει να επιλέγουν οι άλλοι τι θα κάνω με τη διάθεση της εικόνας μου.  

Για τις μεταφυσικές της αναζητήσεις: 

Αυτό που έχω διαβάσει από συγγραφείς που προέρχονται από διαφορετικές θρησκείες είναι ότι δεν ζούμε μόνο μια φορά και ότι η ψυχή δεν χάνεται. 
Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έρχεται στη ζωή μας. Ακόμα και το δύσκολο, για κάποιο λόγο έρχεται. Είχα μία τάση προς τα μεταφυσικά. Πάντα είχα ένα ένστικτο, ήξερα τι θα γίνει στη ζωή μου, ποιον θα παντρευτώ, ήξερα ότι θα περάσω στο πανεπιστήμιο με τη σειρά που πέρασα, ήξερα ότι εκείνη τη μέρα θα γνωρίσω τον άντρα μου.
Όταν έδωσα πανελλήνιες έστειλα ένα γράμμα στον εαυτό μου γράφοντας ότι θα περάσω 12η στη Νομική Θεσσαλονίκης. Βγήκαν τα αποτελέσματα και ήμουν 13η, γιατί είχα ισοβαθμήσει με τον προηγούμενο που το όνομά του ξεκινούσε από άλφα.

Ήμουν 15 χρονών και έλεγα στη φίλη μου τη Νέλλη ότι σήμερα θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου. Πήγαμε στο σινεμά και γνώρισα τον Γιάννη. Εκείνη τη μέρα δεν το κατάλαβα. Εκείνος έφυγε για σπουδές στην Αμερική και εγώ ήμουν στο Λύκειο. Μετά από χρόνια ξαναβρεθήκαμε και θυμήθηκα τη συνάντησή μας. Μετά προχώρησε η σχέση και ήρθε ο γάμος. Παντρευτήκαμε σε ένα χρόνο. Προέκυψε η εγκυμοσύνη και όλα πήραν ένα δρόμο προς τα εκεί. 

Για τις γυναίκες που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους. 

Δεν συγχωρώ τις γυναίκες που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους. Τους φέρομαι πολύ ευγενικά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις έχω συγχωρήσει. Αν έρθει ένας καλεσμένος στο σπίτι σου και έχει κάνει ένα ατόπημα, θα τον πετάξεις έξω; Αλλά ούτε θα τον συγχωρέσεις.