Ελπίδα στο JoinUs: Σταμάτησα τη νύχτα γιατί δεν μου πήγαινε το δήθεν

Γιατί το Just the 2 of Us ήταν υπερέκθεση;
Ελπίδα στο JoinUs: Σταμάτησα τη νύχτα γιατί δεν μου πήγαινε το δήθεν



Την Ελπίδα υποδέχτηκε στον καναπέ της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ αυτό το Σάββατο.

Δες τι είπε... 

Για την υπερέκθεση:

Φοβάμαι την έκθεση. Η τηλεόραση έχει αλλάξει πολύ. Ψάχνουν, απομονώνουν φράσεις και είναι κάτι που το πέρασα με το «Just the 2 of Us», γι’ αυτό και είπα «μακριά και αγαπημένοι». Ήταν υπερέκθεση για μένα. Ήθελα να απομονωθώ λιγάκι. 

Για το λόγο που έφυγε από τη νύχτα: 

Στα 47 μου σταμάτησα τη νύχτα. Δεν μου πήγαινε το όλο πράγμα. Ο κόσμος με ρωτούσε: «Γιατί μας αφήνεις; Αφού έχουμε αγαπήσει τα τραγούδια σου, εσένα σαν προσωπικότητα σα φωνή. Και έλεγα ότι υπάρχουν πιο νέοι. Τι να πω; Ότι δεν με σηκώνει το κλίμα; Διαμορφωνόταν μία κατάσταση, λίγο δήθεν. Το δήθεν είναι «εμείς οι έντεχνοι», οι ταμπέλες, όλα αυτά τα πράγματα που δεν μου πήγαιναν καθόλου. 

Ο κόσμος έξω είναι πολύ θερμός και με παρακαλάει να κάνω εμφανίσεις. Τους λέω ότι κάτι θα κάνουμε γιατί δεν θέλω να τους απογοητεύω. Το νιώθω κιόλας αλλά μετά περνάει ο καιρός, δεν γίνονται σωστές προτάσεις, δεν είμαι και εύκολη. 

Για τη «σύγκρουση» με την κόρη της: 

Με την κόρη μου περάσαμε μία κόντρα στα 25 της χρόνια. Της μάνας και της κόρης. Ότι κάτι δεν πάει καλά, εγώ για εκείνη και εκείνη για εμένα. Τώρα είμαστε τέλεια, έχουμε μια σχέση αριστούργημα γιατί ασχοληθήκαμε, το ψάξαμε, δεν το αφήσαμε και είμαστε πολύ καλά. Θυμάμαι ότι και εγώ είχα κόντρα με τη μαμά μου χωρίς να υπάρχει λόγος, την αμφισβητούσα. 

INTERVIEW 57 ELPIDA A PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.

INTERVIEW 57 ELPIDA B PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.