Απίστευτο: H ανεπανάληπτη 5άχρονη που κατέπληξε την Αμερική!

Μια φορά δεν είναι αρκετή για να θαυμάσεις τη μικρή που άφησε κοινό και κριτές στο «America’s Got Talent» άφωνους!
Απίστευτο: H ανεπανάληπτη 5άχρονη που κατέπληξε την Αμερική!



Η μικρή Heavenly Joy, ηλικίας μόλις 5 ετών, είναι μια από αυτές τις σπάνιες χαρισματικές περιπτώσεις που λέμε ότι συμβαίνει μια στο τόσο.

Σε όλες τις σεζόν του show “America’s Got Talent”, τα μέλη της κριτικής επιτροπής -Heidi Klum, Mel B, Howard Stern, Howie Mandel- δεν έχουν ποτέ ξανασυνάντησει μια ερμηνεία παρόμοια με εκείνη της τρισχαριτωμένης Heavenly Joy.

Η μικρή που πάει νηπιαγωγείο άφησε άφωνους κοινό και κριτές όταν τραγούδησε τη δική της εκδοχή του κομματιού “In Summer” από την επιτυχία της Disney, Frozen!

Τίποτα δεν προμήνυε ότι μέσα σε αυτό το πλασματάκι κρύβοταν μια τόσο μεγάλη δυναμική. Όταν, η Heavenly ανέβηκε στη σκηνή, το μόνο που μπορούσες να σχολιάσεις είναι πόσο γλυκιά είναι- για δάγκωμα! Ενώ, ποτέ κανείς δεν περίμενει την τόσο εντυπωσιακή της ερμηνεία με κορώνες, πρόζα, κλακέτες και άρτια σκηνική παρουσία!

Σε συζήτηση της με την κριτική επιτροπή είπε ότι ξεκίνησε να τραγουδάει πολύ μικρή (!) όταν ήταν ενός χρονού, ενώ αν κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο του show θα ήθελε να τo προσφέρει στους ανθρώπους και τα παιδάκια που δεν έχουν ρούχα.

Πραγματικά ένα τόσο μεγάλο ταλέντο σε ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι! Είναι συγκλονιστική! Σκέψου ότι στην ηλικία της εμείς πετούσαμε τουβλάκια ο ένας στον άλλο και βάζαμε στη μύτη μας την κόλλα της χειροτεχνίας! Δες το βίντεο-μια φορά δεν είναι αρκετή!