Robbie Williams και David Beckham μαζί για την Unicef

Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι δυο σούπερ star μαζί με την Unicef για την καταπολέμιση των παιδικών κινδύνων σε όλο τον κόσμο.
Robbie Williams και David Beckham μαζί για την Unicef



O Robbie Williams έχει δυο παιδιά και ο David Beckham τέσσερα. Οι δυο super star, μαζί με την Unicef ξεκίνησαν καμπάνια για την καταπολέμηση των παιδικών κινδύνων σε όλο τον πλανήτη, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Οι δυο Βρετανοί star είναι πρέσβεις καλής θέλησης της Unicef, με τον Beckham να σχολιάζει: «Αν δείτε τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ένα παιδί, και κάθε παιδί, αυτόματα θα κάνατε και εσείς ένα βήμα για να προστατεύεσετε. Εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον πλανήτη αντιμετωπίζουν αρκετούς κινδύνους. Ασθένειες, βία και φυσικές καταστροφές. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία και να τα προστατεύσουμε».

Από τη δική του πλευρά, ο Robbie Williams τόνισε: «Έχω συναντήσει παιδιά σε όλο τον κόσμο που αντιμετωπίζουν διαφορετικούς κινδύνους. Παιδιά στην Αϊτή που έχασαν τα πάντα στον σεισμό και παιδιά στο Μεξικό που αντιμετωπίζουν βία. Από τότε που έγινα πατέρας, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικά είναι τα παιδιά στον πλανήτη και πρέπει να τα προστατεύσουμε».

Οι δυο 40χρονοι αστέρες (ο Williams της μουσικής και ο Beckham του ποδοσφαίρου) συνεργάζονται με την Unicef αρκετά χρόνια (μην ξεχνάμε πως η σύζυγος του David, Victoria, είναι πρέσβειρα καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών), με τον Οργανισμό να έχει κάνει spot για την σωτηρία των παιδιών σε όλο τον πλανήτη...