Stella Maxwell: Έτσι διαλέγει η Victoria’s Secret τους αγγέλους

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως μια απορία την είχαμε και μας την έλυσε η Stella Maxwell…
Stella Maxwell: Έτσι διαλέγει η Victoria’s Secret τους αγγέλους



Η Victoria’s Secret είναι το διασημότερο brand εσωρούχων στον πλανήτη. Κάθε μοντέλο έχει όνειρο να φορέσει τα φτερά του «αγγέλου» της γνωστής εταιρείας. Πως γίνεται όμως το casting; Η Stella Maxwell, το new entry στην κλειστή ομάδα της Victoria’s Secret, έκανε τις αποκαλύψεις…

Μιλώντας στο Vogue, το 24χρονο supermodel (και σύντροφος της Miley Cyrus) θυμήθηκε την δική της οντισιόν για να φορέσει τα φτερά του «αγγέλου»: «Το πρώτο μου casting θα μου μείνει αξέχαστο.  Είχα πολύ λίγο χρόνο να τους δείξω τι μπορώ να κάνω. Έπρεπε να δείξω πως περπατάω και με ενέργεια μέσα σε περιορισμένο χρόνο. Διαλέγουν τα πιο sexy κορίτσια στον κόσμο γιατί έχουν τα πιο sexy εσώρουχα».

Οι σκάουτερ της Victoria’s Secret έμειναν εντυπωσιασμένοι προφανώς με την Stella και λίγες μέρες αργότερα ο μάνατζερ της την ειδοποίησε πως είναι μέλος της ομάδας όπου βρίσκονται οι Adriana Lima, Alessandra Ambrosio και Sara Sampaio μεταξύ άλλων.

Αφού εντυπωσίασε λοιπόν την Victoria’s Secret, δεν θα μπορούσε να μην εντυπωσιάσει και την Miley Cyrus, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έξι μήνες.

ΟΚ, ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν μας έδωσε η Stella (έχει πραγματικά αυστηρή πολιτική εμπιστευτικότητας η Victoria’s Secret), αλλά κάτι είναι και αυτό…

Μάθε ΕΔΩ περισσότερα για την Stella, την γυναίκα που έκανε την Miley Cyrus λεσβία