YouTube: Τρελές ιστορίες που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Το δράμα ενός κούκλου, η συνάντηση δύο πρώην, μία cool ανακοίνωση εγκυμοσύνης, ένα creepy καρπούζι και άλλα viral βίντεο.
YouTube: Τρελές ιστορίες που θα σου φτιάξουν τη μέρα



Ώρες ολόκληρες μπορώ να κάθομαι και να βλέπω βιντεάκια στο YouTube. Κάθε ένα από αυτά έχει να σου πει και μια διαφορετική ιστορία. Άλλες σε συγκινούν, άλλες σου προκαλούν απορία, άλλες σε κάνουν να γελάς. Όλα τα παραπάνω τα ζήσαμε τις τελευταίες μέρες όταν YouTubers από όλο τον κόσμο είπαν τις δικές τους ιστορίες μέσα από την κάμερα. 

Ας τις δούμε μία προς μία. 

Το δράμα ενός κούκλου

Ο Nate Garner είναι YouTuber και διάσημος γόης του Instagram μιας και έχει 1.7 εκατομμύρια followers. Αν κάνεις μια βόλτα στο Instagram του θα καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο αγόρι που δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει το six pack του, τα μπράτσα του και τη λεύκανση αλά Πετρίδης. 

Όπως φαντάζεσαι, ο νεαρός εκτός από τους υποστηρικτές του έχει και εχθρούς που τον χαρακτηρίζουν νάρκισσο και επιφανειακό. Ο Nate, λοιπόν, έφτασε στα όριά του και αναγκάστηκε να δημιουργήσει το παρακάτω βίντεο, προκειμένου να ανοιχτεί συναισθηματικά. Το θέμα είναι ότι το συμπέρασμα είναι και πάλι αμφιλεγόμενο. Από τη μία στεναχωριέσαι για την καταθλιπτική περίοδο που πέρασε, από την άλλη συνεχίζει να περιαυτολογεί στο βίντεο για το πόσο τέλειος είναι. Δες το και βγάλε τα συμπεράσματά σου. 

Γιατί με απάτησες, γιατί; 

Η Ali και ο Andrew τα είχαν 7 χρόνια, χώρισαν και το «Glamour» τους έφερε κοντά προκειμένου να εξετάσουν τι δεν πήγε καλά μεταξύ τους. Για την ακρίβεια ο Andrew απάτησε την Ali και εκείνη του ζητάει εξηγήσεις. Το σκηνικό είναι λίγο αμήχανο γιατί το κορίτσι μπήγει τα κλάματα ανά διαστήματα. Αν πάλι είναι σκηνοθετημένο θα λέγαμε ότι οι δυο τους είναι πολύ καλοί ηθοποιοί. 

Το viral καρπούζι

Στην αρχή το κόλπο του βίντεο μου φάνηκε ευφάνταστο αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα πόσο ανούσια μπελαλίδικο είναι το συγκεκριμένο hack. Ο Mark Rober σου δείχνει πώς να κάνεις ένα καρπούζι να μοιάζει σαν θήκη ενός άλλου καρπουζιού για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Άσε που χρειάζεσαι δύο καρπούζια. 

Η πιο πρωτότυπη ανακοίνωση εγκυμοσύνης 

Συνήθως οι ανακοινώσεις εγκυμοσύνης είναι λίγο γλυκανάλατες και κάθε φορά που τις βλέπεις νιώθεις μία μικρή αμηχανία. Όμως μόλις δεις το παρακάτω βίντεο θα θέλεις να μείνεις επί τόπου έγκυος για να το ανακοινώσεις στους φίλους σου. Ίσως το πιο cool ζευγάρι που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. 

Μη μου κλείνεις το παράθυρο

Και για κλείσιμο, το σκυλάκι που δεν λέει με τίποτα να αφήσει τους ιδιοκτήτες του να κλείσουν το παράθυρο. Φταίει που θέλει λίγο ακόμα καλοκαίρι; 

Δες ΕΔΩ πώς θα γίνεις εκατομμυριούχος στο YouTube. 

Tags: