Καταπληκτικό: Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου Dior Jadore! (video)

Μια μοναδική αρωματική εμπειρία!
Καταπληκτικό: Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου Dior Jadore! (video)



Το J'adore Touche de Parfum δεν είναι απλά μία νέα άφιξη από τον οίκο Dior, είναι ένα concept που θα συζητηθεί πολύ!  

Ο διάσημος αρωματοποιός Francois  Demachy, δημιουργός του original J'adore, ένιωσε πως ήρθε η ώρα να δώσει στις γυναίκες τη σκυτάλη, να τους δώσει τον τρόπο να δημιουργήσει η κάθε μία το δικό της J'adore, μοναδικό όπως και εκείνη! 

Το  J’adore Touche de Parfum δεν είναι απλά μια νέα εκδοχή του διαχρονικού κοκτέιλ, είναι μια δημιουργία που δεν έχουμε ξαναδεί: όλα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, από τον τρόπο που το φοράς μέχρι το state-of-the art μπουκάλι του. Και κυρίως, είναι μια πρόσκληση να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό άρωμα, συνδυάζοντάς το με το J'adore που ήδη έχεις στο μπάνιο σου! 

Πρώτη κίνηση: Βάζεις μία σταγόνα J’adore Touche de Parfum - ή περισσότερες αν θέλεις μεγαλύτερη ένταση στο αποτέλεσμα- στα σημεία που φοράς το άρωμά σου και το απλώνεις απαλά με τα δάχτυλά σου. 

Δεύτερη κίνηση: Φοράς το αγαπημένο σου J'adore από πάνω και ως διά μαγείας, το λουλουδάτο μπουκέτο του J'adore ξεδιπλώνεται και μεταμορφώνεται, παίρνει νέες διαστάσεις, αποκαλύπτει έναν χαρακτήρα που δεν φανταζόσουν- και όπως καταλαβαίνεις, οι συνδυασμοί μπορεί να είναι ατέλειωτοι, ανάλογα με το J'adore που φοράς (Eau de Parfum, Eau de Toilette, Voile de Parfum)!

Το J’adore Touche de Parfum είναι ένα blend από υβίσκο, ambrette, αχλάδι, musk που αγκαλιάζονται σφιχτά με τις λουλουδάτες νότες του J'adore ενώ η υφή του θυμίζει ξηρό λάδι, γιαυτό καθώς το απλώνεις με τα δάχτυλά σου πάνω στην επιδερμίδα σου, αυτό μεταμορφώνεται και γίνεται η βάση για το δικό σου, custon made άρωμα χωρίς να αφήνει ίχνη- υπέροχο! 

Δες το video και μπες στα νέα, αχαρτογράφητα νερά του J'adore