Πόσο πιο όμορφη μπορείς να γίνεις, Cate Blanchett; (video)

Είδαμε τη νέα καμπάνια για το άρωμα Si του Giorgio Armaniκαι μείναμε με το στόμα ανοιχτό!
Πόσο πιο όμορφη μπορείς να γίνεις, Cate Blanchett; (video)



"Say Si": το δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία του best selling αρώματος Sì του Giorgio Armani, η Cate Blanchett λέει "Ναι" στον ήλιο, στην αγάπη, στη ζωή και δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το πόσο πιο όμορφη δείχνει κάθε φορά που την βλέπουμε! 

Το φιλμ έχει σκηνοθετήσει ο Αμερικανό-Ιρανός σκηνοθέτης Massy Tadjedin, με συνεργάτη του τον διευθυντή φωτογραφίας Darius Khondji. Η πλοκή του συνεχίζει την ιστορία της γυναίκας Sì: αποφασισμένη, αυθεντική, δυναμική, γεμάτη πάθος, επιτυχημένη. Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που παροτρύνει τις άλλες γυναίκες να πουν Sì στον ίδιο τους τον εαυτό.

Το φιλμ γυρίστηκε στην Αυστραλία και θα προβληθεί σε διάφορες εκδοχές, συμπεριλαμβανομένης και της μακριάς εκδοχής των 45 δευτερολέπτων. Το soundtrack είναι ένα remix του τραγουδιού της Mika "Any Other World" ενώ η έντυπη διαφημιστική καμπάνια έχει την υπογραφή του Tom Munro. 

Το Sì λανσαρίστηκε το 2013 και είναι ένα μοντέρνο chypre άρωμα, που φλερτάρει με νότες φραγκοστάφυλλου. Είναι το εμβληματικό άρωμα του οίκου Giorgio Armani, ένα σύμβολο της απλότητας και της διαχρονικής κομψότητας που χαρακτηρίζει τον οίκο.

"Sì είναι ο δικός μου φόρος τιμής στη σύγχρονη θηλυκότητα, ένας ακαταμάχητος συνδυασμός χάρης, δύναμης και ανεξάρτητου πνεύματος" λέει ο Giorgio Armani και εμείς δεν έχουμε παρά να του πούμε Bravo, Maestro! τόσο για το άρωμα όσο και για την γυναίκα που επέλεξε να είναι η μούσα του!