Kristen Stewart, Lily-Rose Depp, Keira Knightley: φοράνε κοσμήματα της Coco Chanel και φωτογραφίζονται από τον Karl Lagerfeld!

Δες το backstage teaser της φωτογράφισης που έγινε μέσα στο σπίτι της Mademoiselle Chanel
Kristen Stewart, Lily-Rose Depp, Keira Knightley: φοράνε κοσμήματα της Coco Chanel και φωτογραφίζονται από τον Karl Lagerfeld!



Καθώς πλησιάζουμε στα εγκαίνια της έκθεσης "Mademoiselle Prive" που διοργανώνει η Saatchi Gallery στο Λονδίνο, ο οίκος Chanel έβγαλε στον αέρα ένα ακόμα teaser- το 3ο στη σειρά και πιο ενδιαφέρον! 

Ο Karl Lagerfeld κάλεσε τις αγαπημένες του μούσες, την Kristen Stewart, την Julianne Moore, την Keira Knightley, την Vanessa Paradis και την Lily-Rose Depp, εκείνες φόρεσαν εμβληματικά κοσμήματα/ επανεκδόσεις από τη σειρά "Bijoux de Diamants" (τη μοναδική σειρά υψηλής κοσμηματοποιίας σχεδιασμένη από την Gabrielle Chanel το 1932) καθώς και σύνολα Υψηλής Ραπτικής Chanel φτιαγμένα ειδικά για εκείνες, και τις φωτογράφισε με το δικό του, μοναδικό στυλ

Σε αυτό το δίλεπτο teaser, οι stars μιλάνε για τον οίκο Chanel αλλά και τον Kaiser: "Είμαι σίγουρη πως ως καλλιτέχνης, ο Karl δουλεύει με το ένστικτο σε κάθε τι που καταπιάνεται" λέει η Kristen Stewart. "Όμως ως φωτογράφος είναι λάτρης του νατουραλισμού. Από τη στιγμή που θα δεί κάτι, έχεις τελειώσει μέσα σε πέντε λεπτά και δεν έχεις καν καταλάβει πως η φωτογράφιση τελείωσε, γιατί ξέρει ακριβώς τι θέλει" συμπλήρωσε η ηθοποιός. 

Απολαύστε δύο λεπτά γεμάτα ομορφιά και το μοναδικό haute στυλ του οίκου Chanel