#ImAStory: 8 «πραγματικές» γυναίκες μοιράζονται μαζί μας τη δική τους ιστορία

Η νέα καμπάνια της Intimissimi είναι ξεχωριστή!
#ImAStory: 8 «πραγματικές» γυναίκες μοιράζονται μαζί μας τη δική τους ιστορία



Κάθε γυναίκα έχει μια ιστορία και κάθε ιστορία είναι μοναδική. Η Intimissimi είναι στην καρδιά των γυναικών, γνωρίζει τις ιστορίες μας και... τα προσωπικά μας! Η νέα της τηλεοπτική καμπάνια μιλάει τη γλώσσα μας, καθώς οκτώ "πραγματικές" γυναίκες από διαφορετικές χώρες μοιράονται τη δική τους ιστορία, αλλά και πώς αντιλαμβάνονται την ομορφιά και τη θηλυκότητα. 

Οι 8 μούσες που επιλέχθηκαν μέσα από το social media casting που έτρεξε στο Instagram το καλοκαίρι που μας πέρασε είναι οι ιταλίδες Miriam Ziino (Resort Manager και λάτρης των ταξιδιών) και Marsica Fossati (διακοσμήτρια), η πορτογαλίδα Barbara Lourenco (ηθοποιός), η ισπανίδα Maria Fernandez Rubies (φοιτήτρια), η ρωσίδα Liliya Skovorodnikova (μπαλαρίνα), η πολωνέζα  Katarzyna Wolska (personal trainer), η αυστριακή Fiona Seidl (ανθοπώλης), η ουγγαρέζα Sonya Korbucz (συνθέτης). Όλες τους πρωταγωνιστούν σε 8 αντίστοιχα τηλεοπτικά σποτ και στέλνουν το ιδιαίτερο μήνυμά τους, απεικονίζονται με έναν αυθόρμητο τρόπο, είναι ο εαυτός τους και φοράνε το αγαπημένο τους σουτιέν Intimissimi! 

Επειδή, λοιπόν, για κάθε γυναίκα υπάρχει το ιδανικό σουτιέν Intimissimi, δεν έχεις παρά να κάνεις μία βόλτα από τα καταστήματα για να ανακαλύψεις το δικό σου "ένα και μοναδικό" και το cup που σου ταιριάζει, από τα μικρά έως τα μεγάλα μεγέθη.