Είναι παράξενο που ο Harry Potter μετατρέπεται σε sex symbol;

O Daniel Radcliffe έδωσε μία αποστομωτική απάντηση.
Είναι παράξενο που ο Harry Potter μετατρέπεται σε sex symbol;



Μπορεί να γνωρίσαμε τον Daniel Radcliffe ως Harry Potter αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι πλέον είναι ολόκληρος άντρας 25 χρονών και έχει κάθε δικαίωμα να υποδύεται ήρωες της ηλικίας του και να πρωταγωνιστεί σε συναισθηματικές κομεντί, χωρίς πια να μας φαίνεται περίεργο.

Παρόλα αυτά, οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να του λένε ότι το να εξελίσσεται σε σύμβολο του σεξ είναι παράξενο για τους φαν του…Ειδικότερα, δημοσιογράφος από την Associated Press τον ρώτησε σε συνέντευξή του:

«Κατά κάποιον τρόπο εξελίσσεσαι σε σύμβολο του σεξ, κάτι που για τους φαν σου είναι κάπως παράξενο με δεδομένο ότι σε έχουν δει να μεγαλώνεις μέσα από τη μεγάλη οθόνη. Πώς αισθάνεσαι γι αυτό;»

Η απάντηση, βέβαια, του Daniel Radcliffe ήταν αποστομωτική:

 «Την περίοδο που κυκλοφόρησε η ταινία “Φίλοι ή κάτι παραπάνω” ο κόσμος μου έλεγε ότι είμαι ένας αντισυμβατικός πρωταγωνιστής ρομαντικής κομεντί. Και τελικά, όταν πια βαρέθηκα να το ακούω είπα: “Εξήγησέ μου τι ακριβώς είναι αντισυμβατικό πάνω μου;”. Και κάποια μου είπε ότι πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι έχω συνδεθεί με τον ρόλο μου ως νεαρό αγόρι στον Harry Potter. Η απάντηση που έδωσα κατευθείαν ήταν ότι “ο αντρικός πληθυσμός, πάντως, δεν είχε κανένα πρόβλημα να μετατρέψει σε σύμβολο του σεξ την Emma Watson αμέσως”».