Robert Pattinson: Μόνος στη Νέα Υόρκη (και μυρίζει υπέροχα)!

Γοητευτικός, κομψός και αρκούντως μυστηριώδης στα γυρίσματα για το νέο Dior Homme Eau For Men
Robert Pattinson: Μόνος στη Νέα Υόρκη (και μυρίζει υπέροχα)!



Το καλύτερο "ποδαρικό" κάνει ο οίκος Dior στον Robert Pattinson την καινούρια χρονιά, αφού η συνεργασία τους συνεχίζεται και φέτος, με τον διάσημο ηθοποιό να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Dior Homme Eau For Men, της πιο δροσερής εκδοχής του best selling αντρικού αρώματος. 

Ντυμένος κομψά και μίνιμαλ, με μαύρο κουστούμι, λευκό πουκάμισο, λεπτή μαύρη γραβάτα και μακρύ παλτό, ο 29χρονος Pattinson περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης μόνος του, ρίχνει μελαγχολικές αλλά έντονες ματιές στην κάμερα ενώ στο skyline της πόλης εμφανίζονται motos όπως "Να ονειρεύεσαι σα να πρόκειται να ζήσεις για πάντα", "Μην μετανιώνεις για τίποτα", "Η ζωή είναι μικρή". 

Όπως εξήγησε στην Daily Mail εκπρόσωπος του οίκου Dior, το concept ουσιαστικά ακολουθεί έναν πρίγκιπα των δρόμων που σε αφοπλίζει με την ματιά του. Το urban look του είναι ακαταμάχητο, έχει την αύρα ενός μοντέρνου επαναστάτη. Και πράγματι, ο Robert Pattinson μπαίνει απόλυτα στον ρόλο του ενώ ο Peter Lindbergh - ο maestro του black & white- αποτυπώνει με την μοναδική αισθητική του την αύρα του πρωταγωνιστή. 

Και... λίγο eye candy για σένα, πριν το short film