Μέλλουσα νύφη ντύθηκε ηλικιωμένη για να δει αν ο γαμπρός θα τη θέλει ακόμη

Ένας παράξενος προγαμιαίος καυγάς στην Κίνα.
Μέλλουσα νύφη ντύθηκε ηλικιωμένη για να δει αν ο γαμπρός θα τη θέλει ακόμη



Και ενώ ένας μέλλων γαμπρός στην Κίνα ετοιμαζόταν για την φωτογράφιση που θα έκανε με την αρραβωνιαστικιά του πριν από το γάμο, εκείνη εμφανίστηκε φορώντας make-up που την έκανε να δείχνει σαν...70χρονη! Στον άντρα βέβαια δεν άρεσε το πείραμα της νύφης ο οποίος εξαφανίστηκε αφού καυγαδισαν.  

Το περιστατικό εξελίχθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης Σενζέν στην Κίνα με το ζευγάρι να τσακώνεται μπροστά στους περαστικούς.

Η γυναίκα ρώτησε τον άντρα αν θα την αγαπάει ακόμα και όταν θα γίνει 70 χρονών. Αν, του είπε, πραγματικά θα την αγαπάει, τότε δεν θα έπρεπε να τον απασχολεί το γεγονός ότι θα φωτογραφηθούν έτσι. Περαστικοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό είπαν πως άκουσαν τον γαμπρό να απαιτεί από τη μέλλουσα σύζυγο να αφαιρέσει το makeup.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο γαμπρός της φώναξε, πέταξε τα γυαλιά του στο έδαφος και άφησε τη γυναίκα να κλαίει απαρηγόρητη.

Η μέλλουσα νύφη αργότερα δήλωσε στους ρεπόρτερ ότι ο φίλος της είχε πάρα πολλές σχέσεις και ήταν επιρρεπής στο φλερτ με άλλες γυναίκες αλλά της φέρεται πολύ καλά.

Τελικά, παραμένει άγνωστο αν το ζευγάρι σκοπεύει ακόμα να παντρευτεί. Πάντως, υπάρχει μία υποψία ότι το σκηνικό ήταν «στημένο» και μπορεί να αποσκοπούσε στο να κερδίσουν δημοσιότητα.