Sports Illustrated: Η πληθωρική Ashley Graham γίνεται εξώφυλλο και σπάει το internet (video)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το τεύχος που διαβάζουν όλοι οι άντρες κυκλοφορεί με τρία εξώφυλλα - ύμνο σε τρία διαφορετικούς σωματότυπους. Και φυσικά όλοι σήμερα μιλούν για την Graham!
Sports Illustrated: Η πληθωρική Ashley Graham γίνεται εξώφυλλο και σπάει το internet (video)



Σε μία εποχή που η λέξη "Diversity" εξελίσσεται στο δημοφιλέστερο hastag των social media (κυρίως λόγω της επιλογής των μελών της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τα "λευκά Oscar") η συντακτική ομάδα του περιοδικού Sports Illustrated είχε μια πολύ έξυπνη ιδέα! Για πρώτη φορά στην ιστορία του το ετήσιο τεύχος - αφιέρωμα στο μπικίνι (το οποίο είναι η απόλυτη εμμονή των ανδρών) κυκλοφορεί φέτος με τρία εξώφυλλα και τρία κορίτσια με εντελώς διαφορετικό σωματότυπο: Την κλασική καλλιφορνέζα, ξανθιά 20άχρονη με λεπτό σώμα και μεγάλο μπούστο Hailey Clauson, την μυώδη πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών Ronda Rousey και το χυμώδες plus size μοντέλο Ashley Graham.

Τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας το όνομα που έκανε το μεγαλύτερο buzz, ακριβώς επειδή απέχει πάρα πολύ από τα πρότυπα γυναικών που τόσα χρόνια τώρα επέλεγε το SI, είναι της Ashley Graham. 

Δες το βίντεο από το backstage της φωτογράφισης και αναρρωτήσου: Μήπως ήρθε η ώρα να αγαπήσεις τις καμπύλες σου; 

Κι αυτά είναι τα συνηθισμένα εξώφυλλα του SI: