Το trailer του «Furious 7» με τον αδικοχαμένο Paul Walker

Λίγες εβδομάδες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το θάνατο του διάσημου ηθοποιού βγήκε το trailer της νέας ταινίας...
Το trailer του «Furious 7» με τον αδικοχαμένο Paul Walker



Ο Paul Walker δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Furious 7» καθώς έφυγε από τη ζωή, ωστόσο η ταινία ολοκληρώθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου ηθοποιού με το trailer της ταινίας να σκορπά συγκίνηση.

Ο 40χρονος Walker σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Los Angeles στις 30 Νοεμβρίου του 2013 όταν η Porsche που οδηγούσε ο φίλος του, Roger Rodas, βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε κολόνα, με το νήμα της ζωής να κόβεται ακαριαία και για τους δυο.

Όταν συνέβη το τραγικό γεγονός τα γυρίσματα του «Furious 7» ήταν σε εξέλιξη και ολοκληρώθηκαν με την βοήθεια των δυο αδερφών του Walker, του Cody και του Caleb, οι οποίοι ντούμπλαραν τον Paul. Η ταινία ολοκληρώθηκε προς τιμή του Walker και το trailer προβλήθηκε σε ειδικό event μέσα σε συγκίνηση.

«Όταν αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στο πλατό, η Universal μας στήριξε σε όλα. Το σημαντικότερο ήταν να τιμήσουμε τον Paul, τον αδερφό μου και την κληρονομιά του. Ήταν πραγματικός αδερφός σε όλη την σειρά. Ήταν σημαντικό για όλους μας να τελειώσουμε την ταινία. Η απώλεια του είναι πολύ σκληρή για όλους εμάς», δήλωσε ο συμπρωταγωνιστής του Walker στην ταινία, Vin Diesel.

Ο Paul Walker ήταν μόλις 40 ετών, αφήνοντας πίσω του μια κόρη...

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες.