X Factor: Ο Ανδρέας Λέοντας μεγάλος νικητής του talent show του ΣΚΑΙ

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, ο Ανδρέας Λέονταςκατάφερε να κερδίσε κοινό και κριτική επιτροπή!
X Factor: Ο Ανδρέας Λέοντας μεγάλος νικητής του talent show του ΣΚΑΙ



Σε έναν τελικό που είχε τα ΠΑΝΤΑ, ο Ανδρέας Λέοντας της ομάδας του Γιώργου Θεοφάνους κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο στο X Factor!

Η βραδιά κύλησε με τον Σάκη Ρουβά να κλέβει την παράσταση ενώ τα φαντασμαγορικά σκηνικά παρέμπεμπαν περισσότερο σε Χόλιγουντ. Στον μεγάλο τελικό οι Stereo Soul, o Ίαν Στρατής και ο Αντρέας Λέοντας κατάφεραν να μας καθηλώσουν.

Οι δυο coaches των φιναλίστ, Θοδωρής Μαραντίνης και Γιώργος Θεοφάνους, επέλεξαν αριστοτεχνικά τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι παίκτες τους ενώ τα mash-ups μεταξύ τους έκαναν την διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα shows. Αξιοσημείωτη η απουσία της Νωαίνας, που δεν ήταν εκεί...

Πρώτος έκανε την εμφάνιση του ο Ιαν ερμηνεύοντας το Pretender των Foo Fighters, κοντεύοντας να... γκρεμίσει την σκηνή με τα ροκ vibes του!

Η συνέχεια άνηκε στους Stereo Soul, οι οποίοι ερμήνευσαν σε άπταιστα... γαλλικά (!) το Malade της Lara Fabian αποδεικνύοντας πως η θέση τους στον τελικό τους άξιζε δικαιωματικά!

Και αν όλα τα παραπάνω σας φάνηκαν κάπως λογικά, τότε η έκπληξη έγινε με τον Ανδρέα Λέοντα να ερμηνεύει απίστευτα το "Λιώμα σε γκρεμό" του αδικοχαμένου, Παντελή Παντελίδη!

Και για να πάρουμε μια ανάσα από όλα αυτά, είχαμε και έναν σούπερ καλεσμένο που δεν ήταν άλλος από τον Νίνο, που για περίπου 10 λεπτά κατάφερε να κρατήσε το κέφι στα ύψη, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα παιδιά να ετοιμαστούν για το δεύτερο μέρος, αυτό των mash-ups!

Kαι εγέννετο... οι διασταυρώσεις: Ιαν-Λέοντας, Ιαν-Stereo Soul, Λέοντας-Stereo Soul. Και καλύτερα να δείτε τα video, για να καταλάβετε τα όσα απίθαναν έγιναν στην σκηνή του X-Factor. Εμείς μόνο θα πούμε πως το αποτέλεσμα ΔΕΝ το πιστεύαμε! Τόσο τέλεια...

Και στο σημείο αυτό είχαμε και την πρώτη αποχώρηση ή αν προτιμάτε τον νικητή της 3ης θέσης. Οι Stereo Soul έφτασαν εκεί, με τον Θοδωρή Μαραντίνη φανερά συγκινημένο να αγκαλιάζε τους μαθητές του καθώς πραγματοποίησαν μια εκπληκτική εμφάνιση.

Κάπου εκεί η βραδιά έγινε κούρσα για τα δυο μεγάλα φαβορί: Ίαν και Ανδρέας επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν να φτάνουν στο φινάλε, ενώ η Τάμτα εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί με τα... κορίτσια της για ένα ακόμη απαραίτητο μουσικό break!

Στην τελευταία φάση ο Ίαν έκανε... ποδαρικό, επιλέγοντας να ερμηνεύσει το "Gorilla" του Bruno Mars, το τραγούδι που είχε πει δηλαδή στην πρώτη του οντισιόν, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή.Φοβερά τα τρισδιάστατα εφέ!

Και η ΕΙΔΗΣΗ της βραδιάς έσκασε ακριβώς μετά την ερμηνεία του Ίαν, καθώς ο Γιώργος Θεοφάνους ανακοίνωσε πως το X-Factor θα συνεχιστεί και του χρόνου!

Ο Ανδρέας από την πλευρά του αποφάσισε να ερμηνεύσει το ίδιο κομμάτι με το οποίο εμφανίστηκε στο πρώτο live. "Θεός αν είναι" της Χάρις Αλεξίου και μια ερμηνεία που μας ανατρίχιασε!

Kαι ενώ περιμέναμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί! Η Giusy Ferreri, η Ιταλίδα star εμφανίστηκε στο πλατό, κρατώντας μας σε αγωνία για λίγο ακόμα, ενώ μαζί της ήταν και ο Γιώργος Θεοφάνους...

Η μεγάλη ώρα είχε φτάσει! Ίαν και Ανδρέας στη σκηνή μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Αγωνία, φωνές και... ο Ανδρέας!

Κάπως έτσι ο 21χρονος νεαρός έγινε ο μεγάλος νικητής, υπογράφοντας παράλληλα συμβόλαιο συνεργασίας με την Feelgood Records, με την αυλαία να πέφτει στο πιο επιτυχημένο talent show που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση!

Υπομονή λιγους μήνες για το επόμενο X Factor και... συγχαρητήρια Ανδρέα!

Διάβασε ΕΔΩ τι έμεινε στους συντάκτες του FollowMe από το φετινό X Factor...