Επιτέλους! Μια γεύση από τις σκηνές σεξ στο νέο trailer της ταινίας 50 Shades of Grey

Οσκαρικές σκηνές σεξ;
Επιτέλους! Μια γεύση από τις σκηνές σεξ στο νέο trailer της ταινίας 50 Shades of Grey



Δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα το πρώτο teaser trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι» μιας και σκηνές σεξ περιμέναμε και σκηνές σεξ δεν βλέπαμε.

Αλλά το νέο trailer της ταινίας που βγει στους κινηματογράφους του Αγίου Βαλεντίνου σίγουρα θα ικανοποιήσει τους φαν του best seller της E.L. James.

Άξιζε λοιπόν την αναμονή το preview των 2:30 λεπτών το οποίο δείχνει τον Christian Grey (Jamie Dornan) και την Anastasia Steele (Dakota Johnson) να πιάνουν δουλειά στην κρεβατοκάμαρα χαρίζοντας σκηνές πάθους στους θεατές. Λες λοιπόν, όσοι έλεγαν ότι δεν έχουν ερωτική χημεία στα γυρίσματα να βγουν ψεύτες;

Ο Jamie πρόσφατα μίλησε για την ταινία αποκαλύπτοντας ότι δεν θα υπάρχουν σκηνές που θα τον δείχνουν τελείως γυμνό.  «Μπορεί να απευθυνόμαστε σε ένα ευρύ κοινό, όμως δεν θέλουμε να τους φανεί χυδαίο το θέαμα. Δεν θέλουμε να δείξουμε κάτι χωρίς λόγο, το οποίο θα φανεί άσχημο και γραφικό» δήλωσε στην εφημερίδα Observer ο Ιρλανδός ηθοποιός.

Ο ίδιος, ωστόσο ανέφερε πως η ταινία θα έχει αρκετή ερωτική δράση: «Η σκηνοθέτης, Sam Taylor είναι πολύ έξυπνη. Ίσως υπάρξουν μερικές εκπλήξεις που δεν τις ξέρω και εγώ. Γνωρίζω τα πλάνα που γυρίσαμε και μπορώ να σας πω ότι θα είναι μια ταινία με πολύ δράση».

Η σεναριογράφος πάντως της ταινίας είπε ότι ο Jamie πρέπει να πάρει Όσκαρ για την ερμηνεία του στις ερωτικές σκηνές. Για να δούμε...