Zach King: Ο βασιλιάς των vine (Δεν ξέρεις τι είναι αυτό; Δες εδώ!)

Θα διαπιστώσεις πως το ταλέντο του δεν οφείλεται στο επίθετότου!
Zach King: Ο βασιλιάς των vine (Δεν ξέρεις τι είναι αυτό; Δες εδώ!)



Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις (εάν δεν τον έχεις ανακαλύψει ήδη κάπου τυχαία στο youtube) τον Zach King ! Ποιος είναι αυτός; Η ιδιότητα που μπορούμε να του προσδώσουμε είναι "American Vine star, film-maker και Youtube personality".  Φυσικά αυτοί οι χαρακτηρισμοί μπορεί να σε ξενίζουν λιγουλάκι αλλά δεν παύει πια να θεωρούνται επαγγελματική ιδιότητα.

Μιλάμε για έναν 24χρονο Αμερικανό που γεννήθηκε στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, ο οποίος από το 2008 και μετά έχει αφιερώσει τη ζωή του στο μοντάζ. Εξαρχής προσέφερε online μαθήματα μοντάζ ενώ μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν έπαιρνε μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς, κερδίζοντας και κάποιους από αυτούς. Ο ίδιος δηλώνει ότι η δουλειά του πλέον είναι να φτιάχνει Vine videos (πρόκειται για μία δημοφιλή mobile social εφαρμογή λήψης, διαμοιρασμού και επεξεργασίας βίντεο, μέγιστης διάρκειας 6 δευτερολέπτων η οποία ανήκει στο Twitter και θεωρείται ο μέγας ανταγωνιστής του Instagram). 

Αν και λίγο εγωκεντρικός, γιατί εκθειάζει τον εαυτό του σε κάθε βίντεο λέγοντας αυτό το εκνευριστικό  "Κοίτα με τι φανταστικό κάνω", δεν παύει να είναι πολύ ταλαντούχος σε αυτό που κάνει και ίσως και μοναδικός!

Στο παρακάτω βίντεο είναι συγκεντρωμένα τα καλύτερα vines που έφτιαξε την χρονιά που μας πέρασε. Ρίξε μια ματιά και θα θέλεις αμέσως να ξεκινήσεις να δημιουργείς τα δικά σου!(...ανεπιτυχώς βέβαια, που να τον φτάσεις...)