Ο Μάρκος Σεφερλής έφτιαξε το τρέιλερ της χρονιάς για το One Mark Show! Πολύ γέλιο...

Έχεις δει τον Μάρκο Σεφερλή με το φουστάνι της Δέσποινας Βανδή, τα μαλλιά (και τις γκριμάτσες) της Μελίνας Ασλανίδου; Η παρωδία του The Voice θα σε κάνει να γελάσεις αυθόρμητα.
Ο Μάρκος Σεφερλής έφτιαξε το τρέιλερ της χρονιάς για το One Mark Show! Πολύ γέλιο...



Κι εκεί που είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε λίγο τα τηλεοπτικά πράγματα, ήρθε ένα βίντεο να μας ταράξει τη μέρα (με την καλή έννοια)... Ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί στο πρωινό του να μην θυμίζει τόσο τον ευφυή και ταλαντούχο Μάρκο της επιθεώρησης αλλά κάτι μας λέει πως η άλλη του εκπομπή στο Mega θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το τρέιλερ του βραδινού σόου που τόσο πολύ ο ίδιος ανυπομονεί να βγει στον αέρα, η πρώτη επαφή μας δηλαδή με το One Mark Show, είναι αυτό που λέμε... πολλά υποσχόμενο. Κι αυτό κυρίως γιατί μας κάνει να γελάσουμε αβίαστα, κάτι που αν μη τι άλλο έχουμε ανάγκη. Θα είναι το ίδιο το σόου τόσο ευχάριστα χιουμοριστικό όσο το τρέιλερ - παρωδία του The Voice; Μέχρι να βγει στον αέρα και να κρίνουμε... απολαμβάνουμε τα 1,23 λεπτά του λανσαρίσματος.  

Η ανακοίνωση του καναλιού: "Ο Μάρκος Σεφερλής, τώρα και σε night edition, σε ένα variety show που δεν θα βαριέσαι ούτε λεπτό! «One Mark Show» σημαίνει πολύ γέλιο, αναπάντεχες εκπλήξεις, καλεσμένοι όπως δεν τους έχεις ξαναδεί, παιχνίδια με κοινό, ανατρεπτικά βίντεο με φάρσες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί… ο Μάρκος. Σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει ένας βασικός καλεσμένος, όχι για να δώσει μια κλασική συνέντευξη, αλλά για να παίξει και να αυτοσχεδιάσει με τον Μάρκο. Παιχνίδια, μεταμφιέσεις, επώνυμοι, ανώνυμοι, stand up, κάτσε κάτω, εκπλήξεις που δεν πάει ο νους σου, αυτοσχεδιασμοί και αυτοσχέδιοι μηχανισμοί γέλιου".