Οι μπαμπάδες είναι sexy και το ξέρεις!

Λατρεύουμε να τους βλέπουμε αγκαλιά με τα παιδιά!
Οι μπαμπάδες είναι sexy και το ξέρεις! - Κεντρική Εικόνα



Ένας άντρας μπορεί να είναι sexy για πολλούς λόγους! Είτε γιατί εκπέμπει γοητεία και αυτοπεποίθηση, είτε γιατί έχει θεικό κορμί, είτε γιατί έχει ακριβό αμάξι και είναι πλούσιος. Ένας άντρας όμως που είναι μπαμπάς και κρατά αγκαλιά το μωρό του, έχει ακόμα πιο πολλούς λόγους για να θεωρείται hot!

Γιατί φοράνε... μάρσιπο

Πολύ απλά γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το συγκεκριμένο θέαμα. Και συν τοις άλλοις είναι απίστευτα γλυκό και τρυφερό.

Γιατί είναι στοργικοί

Δεν υπάρχει πιο τρυφερή εικόνα από έναν μπαμπά που παίζει με τα παιδιά του, που τα παίρνει αγκαλιά και που τους λέει πόσο τα αγαπάει!

Γιατί είναι... αστείοι

Οι μπαμπάδες δεν έχουν ταμπού και δεν ντρέπονται να “τσαλακώσουν” την εικόνα τους, προκειμένου να δουν τα παιδιά να ξεκαρδίζονται στα γέλια! Συν τοις άλλοις, είναι πρόθυμοι να κάνουν απίθανες γκριμάτσες, να χορέψουν, να παίξουν και να δοκιμάσουν οτιδήποτε!

Γιατί είναι σωστοί σύντροφοι

Είναι σε θέση να καταλάβουν τις δυσκολίες που υπάρχουν για να μεγαλώσει ένα παιδί και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν χωρίς να τους το ζητήσεις. Αν κλαίει το παιδί μέσα στη νύχτα θα τρέξουν να το ηρεμήσουν χωρίς να περιμένουν εσένα μόνο να το κάνεις και κυρίως χωρίς να τους το ζητήσεις! Αν μια μέρα είσαι εξουθενωμένη, θα σου μαγειρέψουν. Κι αν δεν μπορούν, θα φέρουν πεντανόστιμο junk food για όλη την οικογένεια! Αν χρειαστεί να λείψουν, θα γράψουν σημείωμα στο γραφείο του παιδιού για να του πουν πόσο το αγαπούν. Είναι δυνατόν με όλα αυτά να μην είσαι ευτυχισμένη;

Γιατί εκτιμούν την σύντροφό τους

Εκτιμούν όσα κάνεις για εκείνον, το σπίτι και τα παιδιά είτε δουλεύεις, είτε όχι. Όπως και να χει, δίνεις όλη σου την ενέργεια σε αυτούς, πόσο μάλλον αν προσπαθείς να έχεις και μια δουλειά για να κάνεις κάτι παραπάνω για σένα και για αυτούς φέρνοντας λεφτά στο σπίτι. Ξέρουν να σου φτιάξουν τη διάθεση αν μια μέρα δεν είσαι καλά και το κυριότερο: ξέρουν να στέκονται δίπλα σου και να σε στηρίζουν.