Η Σμαράγδα Καρύδη μεταμορφώνεται σε glam queen για το Down Town!

Και σας έχουμε όλα ταtipsγια να αντιγράψετε τοlookτης
Η Σμαράγδα Καρύδη μεταμορφώνεται σε glam queen για το Down Town!



Γνήσια Λιονταρίνα, η Σμαράγδα Καρύδη έχει καθιερωθεί στο μυαλό μας ως μια πανέμορφη diva, χωρίς όμως να είναι απρόσιτη ή snob. Αντίθετα, είναι το τέλειο «μοντέλο» για να συνεργάζεται κανείς, αφού στη φωτογράφισή της για το DownTown όχι μόνο δεν παραπονέθηκε για το παραμικρόαλλά αποδείχτηκε πιο... σκληροπυρηνική απ’ όσο περίμενα (ένα θα σας πω, στην ερώτηση αν την πονάω καθώς τη χτενίζω μου απάντησε ότι, όχι, αλλά θα της άρεσε κιόλας!). 

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση είναι γνωστή, γεγονός που κάνει το πρόσωπό της τον τέλειο καμβά, τηχαρά της make up artist! Για το συγκεκριμένο lookείχα στο μυαλό μου ένα πιο glamorous concept, αφού οι γιορτές είναι μια ανάσα μακριά και φυσικά η Σμαράγδα μπορεί να το υποστηρίξει άψογα. Ξεκίνησα δημιουργώντας μια αψεγάδιαστη βάση με ( Luminous Silk Giorgio Armani )  . Για το μακιγιάζ των ματιών κινήθηκα σε smokey μονοπάτια με τις σκιές ματίων ( Les Automnales Les 4 Ombres N238 Chanel ) δίνοντας έμφαση στο γατίσιο βλέμμα της που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε ενώ για τα χείλη επέλεξα ( Kiss Kiss Lipstick N560 Guerlain ) , ώστε να τονιστούν χωρίς όμως να επισκιάσουν τα εντυπωσιακά μάτια της. Το look συμπληρώθηκε με ελαφρώς κυματιστά μαλλιά (η Σμαράγδα δε συμπαθεί καθόλου τα πολύ στυλιζαρισμένα looks, ούτε κι εγώ) ισορροπώντας τέλεια τη συνολική της εικόνα.

Όπως μπορείτε να δείτε, το αποτέλεσμα είναι άκρως λαμπερό, χωρίς όμως υπερβολές. Μη διστάσετε λοιπόν να το αντιγράψετε τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές. Ταιριάξτε το με το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και είμαι σίγουρη πως θα δείξετε το ίδιο λαμπερές και όμορφες.