Ιδέες για σωστό και καθαρό πακετάρισμα

Κάνε την έκπληξη και ετοίμασε τη βαλίτσα σου με έξυπνα tips.
Ιδέες για σωστό και καθαρό πακετάρισμα



Ετοιμάζεσαι να ταξιδέψεις και το ερώτημα που θέτεις στον εαυτό σου είναι, «τι να πάρω μαζί μου;». Βασικά αυτό που θέλεις και έκανες μέχρι τώρα είναι να μεταφέρεις όλη τη ντουλάπα σου μέσα σε μία βαλίτσα. Ηρθε η ώρα να βάλεις τάξη στο μυαλό σου και να κάνεις το ταξίδι και τη ζωή σου πιο εύκολη.

1. Αρχικά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις μια λίστα. Μη θεωρήσεις ότι θα θυμηθείς όλα όσα θέλεις την τελευταία στιγμή γιατί σίγουρα θα αφήσεις πίσω σου βασικά πράγματα και δε θα σου αρέσει. Αρα, φρόντισε αρκετές μέρες νωρίτερα να τσεκάρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

2. Η πλαστική μεμβράνη είναι απαραίτητη και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις παντού, κυρίως όμως στα μπουκαλάκια που θα μεταφέρεις. Πλέον δεν είναι ανάγκη να πάρεις δεύτερο μικρό βαλιτσάκι ούτε να έχεις το άγχος τι θα κάνεις στην περίπτωση που ανοίξουν. Ξεβίδωσε τα καπάκια και τύλιξε το πλαστικό με λίγη μεμβράνη. Στη συνέχεια βίδωσε τα μπουκαλάκια σου και να είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να τρέξει σταγόνα!

3. Τα σκουφάκια μπάνιου, τα οποία σπάνια χρησιμοποιούμε, θα σου χρησιμεύσουν. Αντί να ψάχνεις για πλαστικές σακούλες για να βάλεις τα παπούτσια σου έτσι ώστε να μην έρθουν σε επαφή με τα ρούχα σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο σκουφάκι. Με αυτό τον τρόπο η βαλίτσα σου θα μείνει καθαρή.

 4. Τα αρωματικά σακουλάκια θα σου φανούν επίσης πολύ χρήσιμα στο ταξίδι που ετοιμάζεσαι να κάνεις. Ρίξε ένα μέσα σε κάθε σου βαλίτσα για να διατηρήσουν τα ρούχα τη φρεσκάδα τους, ενώ μια καλή ιδέα είναι να προσθέσεις από ένα και στα παπούτσια σου.

5. Θέλεις να μεταφέρεις με ασφάλεια τα καλλυντικά σου; Κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι και θέλεις να ασφαλίσεις σημαντικά έγγραφα στη βαλίτσα σου; Να τα ρίξεις χύμα ανάμεσα στα ρούχα σου δεν είναι η λύση. Αυτό που θα σου συνιστούσα είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων που κλείνουν αεροστεγώς. Θα τα βρεις σε πολλά μεγέθη. Σφραγίζοντας τα πράγματά σου σε αυτά τα θαυματουργά σακουλάκια τα προστατεύεις και τα μεταφέρεις με ασφάλεια.