Πώς να φορέσεις τα λευκά του καλοκαιριού αυτό το φθινόπωρο

Πριν αποθηκεύσεις τα λευκά φορέματα σου στην ντουλάπα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, σκέψου πως μπορείς να τα ενδωματώσεις στα looks του φθινοπώρου
Πώς να φορέσεις τα λευκά του καλοκαιριού αυτό το φθινόπωρο



Όσο και αν λατρεύεις το boho στυλ σου φαίνεται δύσκολο να συνδυάσεις τα λευκά καλοκαιρινά φορέματα με τα φθινοπωρινά jacket και τα δερμάτινα ankle boots σου. Πριν αρχίσεις τις δικαιολογίες, σκέψου τα street style μεγάλων φεστιβάλ, όπως το Glastonbury και τι διαλέγουν τα αγαπημένα σου style icons να φορέσουν σε κάθε τέτοια περίσταση. «When in doubt wear white» λοιπόν, και για αυτό το λόγο δώσε μία δεύτερη ευκαιρία στο φθινοπωρινό λευκό look και δεν θα μείνεις παραπονεμένη.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Τα biker και τα καμηλό  jacket με κρόσσια είναι ο αγαπημένος φίλος του λευκού φορέματος και αν τα συνδυάσεις με μακριά κολιέ και statement boho σκουλαρίκια  έχεις το σύνολο που θα ζήλευε σίγουρα η Siena Miller. Ta mini λευκά φορέματα ταιριάζουν περισσότερο με ψηλές κάλτσες μέχρι το γόνατο και dessert boots ενώ τα μακριά με ankle boots και μεγάλα καπέλα. Όπως ισχύει και στα floral prints, μην φοβηθείς να φορέσεις το φόρεμα σου με σκούρο μάλλινο καλσόν αλλά και να το συνδυάσεις με ένα oversize πουλόβερ από πάνω, δίνοντας του πιο normcore χαρακτήρα. Το καλό με τέτοια στυλ είναι ότι όχι μόνο θα κρατιέσαι ζεστή μέχρι το βράδυ αλλά θα είσαι και stylish ταυτόχρονα. Βγάλε τα λευκά σου έξω λοιπόν!

Λευκό και boho

Λευκό και preppy