8 ηθοποιοί που ήταν άθλιοι στις προηγούμενες δουλειές τους

Κι εσύ που νόμιζες ότι οι διάσημοι δε σε καταλαβαίνουν και ότι μόνο εσύ αλλάζεις πολλές δουλειές



Βρίσκεσαι ανάμεσα σε δουλειές; Αισθάνεσαι ότι είστε το λιγότερο άθλιοι στη δουλειά σας; Ψάχνεις να βρεις το πραγματικό σου κάλεσμα, ενώ καταριέσαι κάθε δευτερόλεπτο του οκταώρου; Μη φοβάσαι και μη στεναχωριέσαι. Ακριβώς το ίδιο έχουν περάσει και μερικοί αγαπημένοι σας stars, οι οποίοι δούλευαν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους πριν γίνουν διάσημοι.

Και ήταν απαράδεκτοι στη δουλειά τους.

Amy Adams Previous Job

Amy Adams – άθλια σερβιτόρα στα Hooters

Θυμάσαι εκείνο το συναίσθημα που σου προκαλεί η Amy Adams σε κάθε της ταινία; Ότι μπορεί να παίξει οποιονδήποτε ρόλο και να είναι καταπληκτική σε ό,τι κάνει; Μάλλον δεν ισχύει, γιατί δε μπόρεσε ούτε να προσποιηθεί ότι είναι καλή σερβιτόρα. Η ηθοποιός ήθελε να μαζέψει λεφτά για να αγοράσει αυτοκίνητο όταν ξεκίνησε τη δουλειά, όμως κράτησε μόλις 2 μήνες. Παραιτήθηκε ή απολύθηκε άραγε;

 

Gerald Butler Previous Job

Gerald Butler  - αποτυχημένος δικηγόρος

Στα 25 του ο Butler δούλευε ήδη ως ασκούμενος δικηγόρος, όμως απολύθηκε μόλις δυο εβδομάδες πριν περάσει τις εξετάσεις του για να δίνει δικηγόρος. Κακή τύχη; Μάλλον όχι, αφού δυο χρόνια μετά έπιασε τη πρώτη του δουλειά στο θέατρο.

 

Jennifer Aniston – Ατάλαντη telemarketer

Τελικά μάλλον κρύβεται κάποια αλήθεια πίσω από την παρουσίαση της Rachel ως τη σερβιτόρα που δε μπορεί να φέρει τους σωστούς καφέδες στο Friends. Μπορεί να δούλεψε μόλις δυο εβδομάδες ως telemarketer όμως δε μπορούσε να πουλήσει τίποτα. «Ήμουν άθλια, ευτυχώς που κράτησε μόλις δυο βδομάδες. Δε πούλησα τίποτα και εκνεύριζα τους ανθρώπους απίστευτα». Για κάποιο λόγο τη πιστεύουμε.

 

Hugh Jackman Previous Job

Hugh Jackman – party clown χωρίς κόλπα

Αν και αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει έστω κι ένα μικρό, τοσοδούλικο πραγματάκι στο οποίο ο Hugh δεν είναι καλός, ο ίδιος δηλώνει ότι ήταν απαράδεκτος party clown. Πήγαινε σε παιδικά party και τις περισσότερες φορές άκουγε αρνητικά σχόλια. “Θυμάμαι ένα εξάχρονο παιδάκι να στέκεται και να λέει: Μαμά, αυτός ο clown είναι άθλιος, δε ξέρει κανένα κόλπο». Ποιος να το περίμενε;

 

Rachel McAdams Previous Job

Rachel McAdams – άγαρμπη υπάλληλος fastfood

Για τρια χρόνια η McAdams δοκίμαζε με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να πει την ατάκα «Θα θέλατε πατάτες με το hamburger σας;». ‘Ομως παρά την καθημερινή επανάληψη όχι μόνο δεν κατάφερε ποτέ να γίνει υπάλληλος του μήνα στα McDonalds, αλλά κατέστρεψε και τη μηχανή που στίβει τους χυμούς.

 

Walt Disney Previous Job

Walt Disney – απολυμένος cartoonist

Αυτό βγάζει τόσο πολύ νόημα. Κάποιος απέλυσε τον Walt Disney από cartoonist εφημερίδας επειδή δεν είχε φαντασία και καμία καλή ιδέα. Ναι, σιχαίνομαι τη Χιονάτη και τη Σταχτοπούτα και κυρίως τον Mickey...Απαράδεκτες ιδέες... (δε πειράζει που δεν είναι ηθοποιός, είναι είδωλλο)

 

Kristen Bell Previous Job

Kristen Bell – αδιάφορη υπάλληλος σε Fro-Yo

Η παραδοχή της ότι δούλευε για ένα χρόνο σε frozen yogurt κατάστημα και ενώ γνώριζε ότι υπήρχαν μύγες στα γιαούρτια, τα σέρβιρε κανονικά....μόλις βγήκε από τη λίστα με τις αγαπημένες μου ηθοποιούς. Καταλαβαίνω την αδιαφορία, αλλά εδώ μιλάμε για τροφική δηλητηρίαση. Το χειρότερο είδος.

 

George Clooney  Previous Job

George Clooney – άτυχος ασφαλιστής

Άτυχος όχι για τον ίδιο θα έλεγα. Κι όμως ο George Clooney, ο ένας και μοναδικός ήταν κάποτε ασφαλιστής. Μάλιστα πήγαινε από σπίτι σε σπίτι και έχει αποκαλύψει ότι τη πρώτη μέρα του στη δουλειά κατάφερε να πουλήσει μόλις μια ασφάλεια και ο αγοραστής πέθανε. Θα ήθελα μια διευκρίνηση αν πέθανε εκείνη τη στιγμή. Αυτό μπορεί να αλλάξει την επιθυμία μου να βρεθώ κάποτε μπροστά στον George.