5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις πουκάμισο

Ανανέωσε το βαρετό στυλ του γραφείου και χρησιμοποίησε τα παλιά σου πουκάμισα σε νέους συνδυασμούς
5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις πουκάμισο



To πιο underestimated κομμάτι της ντουλάπας σου, τα απλό πουκάμισο, δεν είναι πλέον για τις μέρες που έχεις τι να φορέσεις, ούτε περιορίζεται μόνο στις εμφανίσεις του γραφείου. Το απλό πουκάμισο στις διάφορες εκδοχές του: ελαφρώς see-though, πουά, plaid, denim ή ακόμα και oversize, είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Είτε επιλέξεις την πιο urban style εκδοχή του όπως η Gwen Stefani είτε την πιο preppy όπως η Olivia Palermo, υπάρχουν πολύ τρόποι να φορέσεις ένα πουκάμισο, δημιουργώντας έτσι διαφορετικά στυλ με ένα μόνο κύριο κομμάτι.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Το oversized πουκάμισο

Φοριέται πάνω από skinny jeans με πολύχρωμα sneakers ή brogues, είναι πουά, ριγέ, καρό ή και μονόχρωμο και αν θες να κάνεις το look σου πιο επίσημο απλά φόρεσε το μέσα από το παντελόνι και έχεις το τέλειο androgynous στυλ.

Update στο look του γραφείου

Αντί για το κλασσικό λευκό πουκάμισο, δοκίμασε ένα με λεπτομέρειες όπως ένας φιόγκος ή κεντήματα για να αλλάξεις το βαρετό στυλ του γραφείου. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι που διαφέρει από το προσωπικό σου στυλ αλλά έστω και μία μικρή λεπτομέρεια, όπως μία μικρή καρφίτσα στο γιακά του πουκαμίσου αρκεί για να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Kάντο όπως η Carrie Bradshaw

Το πιο αναγνωρίσιμο look της Carrie είναι η τούλινη φούστα στους τίτλους αρχής του «Sex and the City» και… ναι… η τούλινη φούστα ταιριάζει ιδανικά με το απλό λευκό πουκάμισο σου και αν την συνδυάσεις με ένα χουχουλιάρικο crop πουλόβερ θα σε κρατήσει ζεστή τα πρώτα κρύα.

Tο βραδυνο look

Μία statement φούστα με γκλίτερ ή σε παράξενα prints θα απογειώσει και το πιο απλό πουκάμισο και θα σου δώσει έξτρα πόντους κομψότητας.

Tο κοριτσίστικο look

Φόρεσε ένα tomboy ριγέ πουκάμισο πάνω από ένα strapless φουστάνι και θα δημιουργήσεις αμέσως ένα κοριτσίστικο σύνολο το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με pumps σε παστέλ χρώμα ή ακόμα και τα πολυφορεμένα converse σου