Πώς θα μεταμορφωθείς από ντροπαλή teenager σε γυναίκα;

Κουράστηκες να σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ακόμη κοπέλα και θες να σε βλέπουν σαν γυναίκα. Μήπως πρέπει να αλλάξεις όμως συμπεριφορά;
Πώς θα μεταμορφωθείς από ντροπαλή teenager σε γυναίκα;



Το να είσαι μικρή στην ηλικία δεν σημαίνει πως δεν είσαι κυρία και ακολουθώντας τα απλά βήματα παρακάτω θα κερδίσεις τον σεβασμό από όλες τις ηλικίες. Όπως μια ώριμη γυναίκα, αλλά πάνω από όλα... κυρία!

-Καλοί τρόποι

Κάνε εξάσκηση στους καλούς τρόπους. Αν πειράζεις τον κόσμο χωρίς να υπάρχει λόγος, σταμάτησε το. Σε κανέναν δεν αρέσει μια κοπέλα που πειράζει τους γύρω της απρόκλητα. Αυτό δείχνει έλλειψη ωριμότητας. Μάθε, επίσης να λες “ναι παρακαλώ” και “όχι ευχαριστώ”. Επίσης, προσπάθησε να χαμογελάς, ακόμη και αν δεν συμφωνείς με κάτι. Κράτα καλές επαφές με τους συμμαθητές σου και μην απογοητεύεις τους γονείς σου. Θα μάθεις περισσότερα στο μέλλον από όσο φαντάζεσαι από αυτή την συμπεριφορά...

-Μην τσακώνεσαι

Αν βλέπεις πως δεν συμφωνείς με κάποιον φίλο σου ή φίλη σου, τότε προτίμησε να φύγεις παρά να μπεις σε έναν καυγά ο οποίος θα σε βλάψει και μαζί με σένα, ίσως και μια φιλία ή μια σχέση. Μάθε να διαλέγεις τις... μάχες σου!

-Μην πίνεις και μην καπνίζεις

Εννοείται πως από τη στιγμή που είσαι ανήλικη, απαγορεύεται δια ροπάλου να κάνεις είτε το ένα είτε το άλλο. Μια ώριμη γυναίκα δεν έχει ανάγκη να είναι εξαρτημένη από το τσιγάρο, ούτε να πίνει για να ξεχάσει το όποιο πρόβλημα της. Μην βάζεις το σώμα σου και τον οργανισμό σου σε ανθυγιεινές συνήθειες.

-Αν κάποιος σε αντιπαθεί... αγνόησε τον

Είναι δύσκολο στην εφηβεία να κάνεις κάτι τέτοιο, ειδικά από την στιγμή που είσαι σε μια ηλικία που φτιάχνεις τον φιλικό σου κύκλο. Αυτό όμως θα κάνει και τη διαφορά. Μια ώριμη γυναίκα δεν την απασχολεί ποιος την συμπαθεί και ποιος όχι. Γνωρίζει ποια είναι και δεν την απασχολεί τι λέει ο περίγυρος της. Ακόμη και όταν γνωρίζει ποιοι την αντιπαθούν, δεν λέει κακή κουβέντα, ούτε μπλέκει σε αντιπαράθεση. Απλά... αγνοεί!

-Κέρδισε την εμπιστοσύνη των γύρω σου

Η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται. Αυτό πρέπει να το έχεις σαν σλόγκαν για την ζωή σου. Αν υποσχεθείς στην μητέρα σου να κάνεις μια δουλειά, τότε να την κάνεις ακόμη και αν σου ζητήσει ο Ryan Gosling να βγείτε για καφέ! Επίσης, όταν θα λες στους γονείς σου πως θα επιστρέψεις σπίτι συγκεκριμένη ώρα, να είσαι τυπική και να γυρίσεις έγκαιρα. Έτσι, θα κερδίσεις και την εμπιστοσύνη αλλά και τον σεβασμό καθώς δείχνεις ωριμότητα.

-Να είσαι πάντα θετική

Οι άνθρωποι λατρεύουν ένα άτομο με θετική ενέργεια. Ακόμη και όταν όλα πηγαίνουν στραβά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Η αισιοδοξία στα δύσκολα μπορεί να δώσει τις καλύτερες λύσεις. Επίσης, χαμογελώντας και δίνοντας θάρρος στους γύρω σου, τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο σε όσα θες να πετύχεις.

-Αν σου αρέσει ένα αγόρι, εντυπωσίασε τον με απλότητα

Ξεχώρισες ένα αγόρι και θες να το κατακτήσεις; Κάντο να νιώσει άνετα κοντά σου. Kέρασε εσύ και ξεκίνα τη συζήτηση. Δεν είσαι πια στο... δημοτικό για να τον κυνηγάς και να του πετάς... πέτρες για να σου δώσει σημασία. Χαμογέλα όταν σου μιλάει και δείξτου πως δεν είσαι μια ανόητη έφηβη αλλά μια πραγματική... κυρία!