Taken 3 trailer: Ο Liam Neeson επιστρέφει

Στα 62 του ο ηθοποιός παραμένει ένας από τους καλύτερους και πιο εντυπωσιακούς ήρωες ταινιών περιπέτειας (θα έλεγα και ο πιο γοητευτικός).
Liam Neeson Taken



Τίποτα δε γνωρίζαμε για τη 3η ταινία Taken, μέχρι που για αρκετό καιρό οι συντελεστές ορκίζονταν ότι δε θα υπάρξει καν 3η ταινία. Τώρα που είδαμε το trailer, καταλαβαίνουμε προς τι το μυστήριο. Ο Luc Besson, που έχει υπογράψει και τις προηγούμενες ταινίες και ο Liam Neeson, που έγινε ήρωας περιπετειών στα 55 του, επιστρέφουν και σκοπεύουν να κλείσουν τη τριλογία με τον πιο ηχηρό τρόπο. Η ιστορία του Taken αλλάζει λίγο και δε μιλάμε πλεόν για απαγωγή.

Στο trailer λοιπόν βλέπουμε ότι ο Bryan προσπαθεί να βελτιώσει τη σχέση του με τη πρώην σύζυγο του, Lenore (Famke Janssen), μέχρι τη στιγμή που εκείνη δολοφονείται και οι αρχές θεωρούν τον Bryan ένοχο. Τι πιο φυσιολογικό και αναμενόμενο για εκείνον να αντισταθεί της συλλήψεως και να προσπαθήσει να βρει ποιος προσπαθεί να τον παγιδεύσει, την ίδια στιγμή που κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τη κόρη του. Και όλα αυτά με την Αστυνομία, το FBI και τη CIA να τον κυνηγούν. Μια υπερβολή βλέπουμε εδώ, αλλά τέλος πάντων.

Το Taken 3 ή Tak3n θα βγει στις αίθουσες το 2015.