Ξεκίνα να γράφεις χιλιόμετρα. Βάλε το τρέξιμο στη ζωή σου

Τρέξε όσο η πόλη κοιμάται, διώξε κάθε αρνητική σκέψη και επανασυνδέσου με τον εαυτό σου. Έχεις πολλούς λόγους για να βάλεις το τρέξιμο στη ζωή σου.
Ξεκίνα να γράφεις χιλιόμετρα. Βάλε το τρέξιμο στη ζωή σου - Κεντρική Εικόνα



Ανέκαθεν θαύμαζα τους ανθρώπους που έτρεχαν. Ζήλευα αυτούς που ξυπνούσαν χαράματα και απολάμβαναν την ανατολή του ήλιου ενώ η πόλη ακόμα κοιμόταν, αλλά και όσους έτρεχαν αργά το βράδυ κόντρα στην κούραση της ημέρας. Για πολύ καιρό σπαταλούσα ενέργεια για να βρω δικαιολογίες επειδή δεν μπορούσα ήθελα να είμαι ένας από αυτούς. Τελικά, αποφάσισα να σπαταλήσω την ενέργειά μου τρέχοντας. Έκτοτε, θέλω να γράφω μόνο περισσότερα χιλιόμετρα.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Ο καθένας έχει το δικό του στιλ τρεξίματος. Κάποιοι αποζητούν τη μοναξιά, άλλοι τον ανταγωνισμό ή έστω την ευγενή άμιλλα, ενώ πολλοί βλέπουν το όλο θέμα χαλαρά. Το πώς σου ταιριάζει να τρέχεις το ανακαλύπτεις στην πορεία. Προσωπικά, νομίζω ότι όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη από λίγο girl power. Είναι η κατανόηση όταν έχεις περίοδο, όταν θεωρείς ότι αυτό το κολάν δεν σε κολακεύει, όταν πρέπει να πάρεις μία ανάσα γιατί δεν αντέχεις άλλο, όταν καλείσαι να φέρεις εις πέρας όλους αυτούς τους ρόλους που σου δόθηκαν ενώ εσύ θέλεις απλά να τρέξεις και να τα αφήσεις όλα πίσω σου.

Το καλοκαίρι η Nike προκάλεσε τις γυναίκες να τρέξουν. Δύο ομάδες, τα Early Birds με αρχηγό την Άννα Μαρία Βέλλη και τα Night Owls με αρχηγό τη Νιόβη Τσόγια, χάραξαν τις διαδρομές τους τρέχοντας νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, κυνηγώντας το καλοκαίρι με τον πιο ξεχωριστό και διασκεδαστικό τρόπο. Η δοκιμασία, που φιλοξενήθηκε στην ελληνική πλέον έκδοση του nike.com, ολοκληρώθηκε στις 30 Αυγούστου με τα μέλη της ομάδας των Night Owls να έχουν καταγράψει τα περισσότερα χιλιόμετρα. Η Nike είχε υποσχεθεί στη νικήτρια ομάδα μία έξτρα μέρα καλοκαιριού και της τη χάρισε.  Έτσι, βρεθήκαμε στο Divani Apollon Palace & Thalasso να τρέχουμε όλες μαζί - τα κορίτσια της ομάδας των Night Owls –δίπλα στη θάλασσα, δοκιμάζοντας το νέο Nike Air Zoom Pegasus 31 που σχεδιάστηκε για υψηλές αποδόσεις στις μεγάλες αποστάσεις, να κάνουμε yoga και άλλες χαλαρωτικές δραστηριότητες και να ανταλλάζουμε εμπειρίες τρεξίματος.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να στριμώξεις το τρέξιμο στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Όσο αυξάνεις όμως τα χιλιόμετρα, θα ανυπομονείς για την επόμενη φορά. Το σώμα σου θα αρχίσει να αλλάζει και να σε υπακούει, θα βελτιώσεις την αντοχή σου, θα μπορέσεις επιτέλους να αδειάσεις το μυαλό σου από κάθε σκέψη, θα δείχνεις πιο όμορφη και λαμπερή, θα έχεις καλύτερη διάθεση και θα ψάχνεις αφορμή για να ανανεώσεις την αθλητική σου γκαρνταρόμπα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα κάνεις κάτι μόνο για εσένα, με τους δικούς σου όρους. Μόνη σου ή με παρέα, πρωί ή βράδυ, ήρθε η ώρα να γράψεις χιλιόμετρα. 

Μείνε συντονισμένη στο facebook.com/NikeRunningGreece για όλα τα running νέα και κατέβασε στο κινητό σου την εφαρμογή NIKE+RUNNING για να τρέχεις καλύτερα και περισσότερο. 

 

Photo Credits: Elias Joidos