Μακρύ καρέ: 3 looks για να επιλέξεις

Πριν πάρεις την απόφαση να βάλεις ψαλίδι στα μαλλιά σου φρόντισε να επιλέψεις το σωστό καρέ που θα αναδείξει το πρόσωπο σου.
Μακρύ καρέ: 3 looks για να επιλέξεις



Το σκέφτεσαι καιρό; Ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση!

Παρόλο που η επιλογή ενός μακρύ καρέ ή αλλιώς lob κουρέματος σου προσφέρει μία ασφάλεια υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου πριν κλείσεις ραντεβού για το κομμωτήριο. Το στυλ του καρέ που θα διαλέξεις θα πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου και τον τύπο των μαλλιών σου.

Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω:

Το καρέ σε άλφα γραμμή

Ένα κλασικό μακρύ καρέ, το οποίο είναι πιο κοντό στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μακρύτερο γύρω από το μπροστινό, φτάνοντας λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων. Ένα κούρεμα που ταιριάζει στους περισσότερους τύπους μαλλιών, ευνοώντας τα οβάλ ή σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα. Αν έχεις τετράγωνο σαγόνι, το μήκος του μπροστινού μέρους του καρέ, θα πρέπει να σταματάει λίγο πιο κάτω από το του, για δείχνει το πρόσωπο σου μεγαλύτερο και πιο στρογγυλό.

Το κυματιστό καρέ

Ένα παιχνιδιάρικο φιλαριστό καρέ με μήκος που τελειώνει λίγο πιο πάνω από τους ώμους, ιδανικά για μέτρια προς πυκνά μαλλιά. Το κούρεμα-statement της Jennifer Aniston στα Friends, το οποίο ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Το πολύ μακρύ καρέ

Το μακρύ καρέ σε ίσια γραμμή, θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο μακριά και πιο πυκνά και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους προσώπου. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, το πολύ μακρύ καρέ θα τους δώσει φόρμα και θα βοηθήσει της μπούκλες να κρατάνε το σχήμα τους. Αρκεί ένα προϊόν για surf hair στα μαλλιά και είσαι έτοιμη.