Το pastel παλτό της Kim Kardasian και το biker jacket της North West

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τα παστέλ!
Το pastel παλτό της Kim Kardasian και το biker jacket της North West - Κεντρική Εικόνα



Με την Fashion Week του Παρισιού να έχει τελειώσει και το Παρίσι να έχει ανασάνει λίγο μετά από μία βδομάδα γεμάτη Hollywood celebrities, fashion bloggers, street style φωτογραφίσεων και πολλά απανωτά κλικς, είναι η κατάλληλη ώρα για να διαλέξουμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις. Από την Michelle Willliams και την Selena Gomez μέχρι την Kim Kardasian, το Hollywood κατέλαβε τις πρώτες σειρές των μεγαλύτερων fashion show.

Πριν αρχίσεις να αισθάνεσαι στεναχωρημένη που οι διεθνείς fashion bloggers έχασαν τη θέση για την πρώτη σειρά ας μιλήσουμε για το pastel παλτό της Kim K. Μην κοιτάξεις το ροζ σύνολο-ελβετικό τυρί, σκέψου ότι είναι Fashion Week και όλες έχουμε δικαίωμα να φοράμε αυτό που θέλουμε αλλά αυτό το παλτό…αχ…

Όταν άρχισαν, πέρυσι, να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους τα μακριά παλτό σε baby blue, ξέρουμε ότι σου κέντρισαν την περιέργεια άλλα προτίμησες να περιμένεις, ένα ακόμα χρόνο, για να σιγουρευτείς ότι είναι ένα trend που ήρθε για να μείνει. Ε ναι λοιπόν, είναι η ώρα να πάρεις και εσύ το πρώτο σου παλτό σε παστέλ χρώμα. Το ξέρω ότι ίσως σε τρομάζει, συνηθισμένη από τα σκούρα χειμωνιάτικα χρώματα, ένα total pastel look δεν είναι και ότι πιο εύκολο για να το καταφέρεις. Σκέψου όμως, πόσο θα φώτιζε ένα μαύρο φόρεμα με peter pan collar ή το κλασικό πρωινό look με τζιν και πουλόβερ. Επίσης μην ξεχνάς, πόσο τέλεια ταιριάζει με τα converse σου αλλά και τις snake skin pumps σου.

Όσο για το look της North West –η οποία είναι η μίνι εκδοχή του μπαμπά της Kayne- το ξέρω πως θέλεις να της κλέψεις το biker jacket και ότι αναρωτιέσαι πόσο cute θα έδειχνε πάνω στην κόρη/ αδερφή/ ανιψιά /βαφτιστήρα σου. Για αυτό το λόγο θα σου πω ότι η ZARA KIDS εκδοχή του, σε περιμένει να το αγοράσεις. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις την πιο edgy εκδοχή του, διάλεξε το παιδικό biker jacket της Diesel και η North West θα φάει την σκόνη σου.