Cast reunions: stars αγαπημένων σειρών και ταινιών συναντιούνται μετά από χρόνια

Το καλύτερο πράγμα: να θυμάσαι παλιές ταινίες και σειρές, να βλέπεις τους πρωταγωνιστές τους σήμερα και να διαπιστώνεις πόσο μεγάλωσαν. Το καλύτερο πράγμα σου λέω.
Cast reunions: stars  αγαπημένων σειρών και ταινιών συναντιούνται μετά από χρόνια - Κεντρική Εικόνα



Μας κράτησαν παρέα για χρόνια μέσα από τις σειρές τους και μας διασκέδασαν με τις κινηματογραφικές τους περιπέτειες. Θα θέλαμε να τους βλέπουμε πιο συχνά μαζί, όμως συνήθως οι ηθοποιοί συναντιούνται τυχαία με τους συναδέλφους τους μετά απο χρόνια. Δείτε τι συμβαίνει σε κάθε cast reunion.

 

Παντρεμένοι με Παιδιά

Οι τέσσερις ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά 17 χρόνια μετά το φινάλε της κωμικής σειράς, όταν η μητέρα Katey Segal  απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Αν εξαιρέσουμε τον γιο της οικογένειας Bundy, οι υπόλοιποι τρεις έχουν δει τη καριέρα τους να συνεχίζεται με επιτυχία.

 

Τα κορίτσια των Friends

Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox και Lisa Kudrow βρέθηκαν στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, όπου μ’ ένα σκετσάκι γιόρτασαν την επέτειο είκοσι χρόνων από τη πρεμιέρα της σειράς.Ο Kimmel φρόντισε να γράψει τους άντρες της σειράς εκτός του σεναρίου και να γίνει ο μοναδικός κύριος στη ζωή των κοριτσιών.

 

Tina Fey & Lidsay Lohan

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο Mean Girls, την cult πια teen ταινία. Η Fey μάλιστα είχε γράψει και το σενάριο. 10 χρόνια μετά βρέθηκαν τυχαία και φρόντισαν να ανεβάσουν μια selfie φωτογραφία στο λογαριασμό της Lohan.

 

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι

25 χρόνια μετά την εικονική ρομαντική κομεντί η Meg Ryan και ο Billy Crystal βρέθηκαν σε εκδήλωση προς τιμήν του σκηνοθέτη της ταινίας, Rob Reiner.

 

Julie Andrews & Dick Van Dyke

Περίπου 50 χρόνια ύστερα από τη πρεμιέρα της Mary Poppins, μιας από τις πιο εικονικές ταινίες όλων των εποχών, οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν ξανά στη πρεμιέρα της ταινίας Saving Mr. Banks, η οποία εξιστορεί τις προσπάθειες του Walt Disney να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τη ταινία. Για την Andrews μοιάζει σα να πέρασε ελάχιστος καιρός.

 

 

Οι αθλητές του Friday Night Lights

Είναι η σειρά για το εφηβικό αμερικανικό ποδόσφαιρο που δε ξέρετε και θα έπρεπε να μάθετε σύντομα. Και φαίνεται ότι οι πρωταγωνιστές μαζεύονται ακόμη και παίζουν ποδόσφαιρο, ακριβώς όπως έκαναν τον Οκτώβριο του 2013 ο Scott Porter, Matt Lauria, Gaius Charles, Zach Gilford και Kevin Rankin. Η φωτογραφία ανέβηκε στο λογαριασμό Instagram του Porter.

Η παρέα του That 70s Show

Ashton Kutcher, Mila Kunis, Topher Grace, Laura Prepon…Όλοι τους συμμετείχαν στη κωμική σειρά That 70s Show, που ολοκλήρωσε τα 8 χρόνια προβολής της το 2006. Τον Οκτώβριο του 2013 βρέθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, και ο Danny Masterson ήταν αρκετά καλός ώστε να μας δείξει πόσο καλά πέρασαν στο αυτοσχέδιο καραόκε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Will & Grace

H Debra Messing και ο Eric McCormack συναντιούνται συχνά, παρά το γεγονός ότι η σειρά που τους έκανε διάσημους, το Will & Grace σταμάτησε το 2006. Μπορεί να μην στηρίζονται ο ένας στον άλλο, όπως έκαναν οι χαρακτήρες τους, όμως το διασκεδάζουν εξίσου.

 

Πατέρας και κόρη του Alias

Κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων της σειράς Alias, η Jennifer Garner και ο Victor Garber βρέθηκαν τόσο κοντά, που ο τελευταίος τέλεσε το μυστήριο του γάμου της ηθοποιού με τον Ben Affleck. Μάλιστα είναι τόσο καλοί φίλοι και βρίσκονται τόσο συχνά, που εκείνος κάνει μέχρι και βόλτα τα παιδιά της.

 

Ben McKenzie & Peter Gallagher

Ο cool μπαμπάς του The O.C. και ο υιοθετημένος γιος του βρέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 σε συναυλία της κόρης του Gallagher, Kathryn Gallagher και το γιόρτασαν με μια φωτογραφία στο Tweeter του ηθοποιού.

 

Julia & Dermot

Wow! 16 χρόνια μετά το Ο Γάμος του Καλύτερου μου Φίλου, η Julia Roberts είναι καλύτερη από ποτέ και ο Dermot Mulroney κατάφερε να αποβάλει από πάνω του κάθε ίχνος γοητείας. Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στη ταινία Αύγουστος, όπου η Roberts παίζει τη κόρη της Meryl Streep, εκείνη που τη ρίχνει κάτω από τη καρέκλα της και εμφανίστηκαν σε αρκετές πρεμιέρες και φεστιβάλ μαζί.

 

Mulder & Scully

Τι; Δεν είναι αυτά τα πραγματικά τους ονόματα; Ο David Duchonvy και η Gillian Anderson αποτελούν αγαπημένο δίδυμο των σειρών. Για να γιορτάσουν την 20η επέτειο από τη πρεμιέρα του The X-Files, βρέθηκαν στην Comic Con του San Diego το 2013 και ξεσήκωσαν το κοινό. Η αλήθεια είναι ακόμη εκεί έξω.

 

Clooney & Margulies

Κάθε φορά που κάποιος θέλει να τιμήσει τον George Clooney, φωνάζει τη αδερφή ψυχή του / νοσοκόμα στο E.R., Julianna Margulies. Οι δυο τους συναντιούνται στα κόκκινα χαλιά και τις τελετές των βραβείων σχεδόν κάθε χρόνο. Τελευταία φορά, στις Χρυσές Σφαίρες του 2013.