Επιστροφή στο γυμναστήριο μετά από αρκετό καιρό. Δεν το λες και εύκολο!

Ξανά σε φόρμα! Το καλοκαίρι τελείωσε και ήρθε η ώρα να βάλουμε και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μας.
Επιστροφή στο γυμναστήριο μετά από αρκετό καιρό. Δεν το λες και εύκολο!



Από Δευτέρα. Ναι, από Δευτέρα θα πάω γυμναστήριο. Περνάει η πρώτη Δευτέρα, περνάει και η δεύτερη, και ξαφνικά ούτε που κατάλαβες πως πέρασαν τρεις μήνες γιατί εσύ ακόμα λες “από Δευτέρα, από Δευτέρα”! Επιτέλους αποφασίζεις να πας γυμναστήριο, έχεις ντυθεί, φοράς τα καινούρια αθλητικά που αγόρασες, έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά πως θα κουραστείς και θα πονέσεις. Φτάνεις στο γυμναστήριο, και ναι, είναι κλειστό. Γιατί; Μα γιατί έχεις επιλέξει την πιο περίεργη μέρα να ξεκινήσεις, Κυριακή είναι; Αργία είναι; Όπως και να έχει πάλι δεν θα κάψεις το παγωτό που έφαγες χθες βράδυ. 

Για αυτό φίλοι μου αποφάσισα να πάρω διαζύγιο από τη λέξη γυμναστήριο πριν περίπου ένα χρόνο και να ακολουθήσω τον δρόμο του personal training.  Πρώτον,  γιατί δεν μπορείς να λουφάρεις ποτέ, αφού δεν σε αφήνει ο προπονητής σου και δεύτερον γιατί ξαφνικά μέσα σε τρεις μήνες γίνεσαι φέτες, επειδή ο προπονητής δεν σε άφησε να λουφάρεις. 

Τα σημερινά ντοκουμέντα είναι από το πρώτο μου μάθημα μετά από αρκετό καιρό. Είχα περίπου τέσσερις μήνες να γυμναστώ, μεσολάβησε όμως και το καλοκαίρι οπότε ουσιαστικά ένας μήνας γιατί το καλοκαίρι ποιός γυμνάζεται;! (‘Όχι δεν βρίσκω δικαιολογίες, απλά πριν έναν χρόνο είχα δύο χρόνια να γυμναστώ οπότε,  χα, βγαίνω νικήτρια). Αρκετά είπαμε όμως. Follow me στο στούντιο του personal coach μου Γιώργου Σταυρόπουλου 

Πρόγραμμα γυμναστικής Άννας – Ημέρα 1η

15 λεπτά τρέξιμο 

Άσκηση πρώτη

Ονομασία : Άρσεις θανάτου

QUIZ: Πόσα κιλά πιστεύετε σηκώνω και πόσες επαναλήψεις μου είπε να κάνω; 10 κιλάκια και 20, 30 επαναλήψεις;

Η απάντηση είναι 30 κιλά και 2 σετ των 50 επαναλήψεων. Δεν σας κάνω πλάκα!

Άσκηση Δεύτερη

Ονομασία : Καθίσματα με μπάρα χωρίς κιλά – ευτυχώς (αλλά η μπάρα μόνη της ζυγίζει 15 κιλά)

Για να μην χάνουμε χρόνο με το quiz πάλι 2 σετ των 50 επαναλήψεων.

Μετά από το πρώτο σετ και των δύο ασκήσεων δεν ακολούθησε δεύτερο σετ και βρέθηκα κάπως έτσι…

Πρώτο μάθημα ήταν, υπόσχομαι να επανορθώσω ;-)