Πώς να διαλέξεις την κατάλληλη diaper bag

Ποιος είπε ότι τα αξεσουάρ για τα βρέφη δεν μπορούν να είναι stylish;
Πώς να διαλέξεις την κατάλληλη diaper bag



Δεν υπάρχουν πολλά αξεσουάρ στη ζωή μίας νέας μαμάς που έχουν περισσότερη χρησιμότητα από μία μεγάλη τσάντα για πάνες και όλα τα απαραίτητα του μωρού  ή αλλιώς την diaper bag. Οι πιο πολλές μαμάδες κρατάνε την diaper bag τους για περίπου ένα χρόνο και για αυτό το λόγο πρέπει να φροντίσεις να διαλέξεις την σωστή τσάντα που να ταιριάζει στο στυλ σου αλλά και να χωράει όλα τα απαραίτητα για το μωρό σου. Σκέψου ότι η τσάντα σου θα πρέπει να χωράει πάνες, παιδικά ρούχα, παιδικά μαντηλάκια, μικρά παιχνίδια, μπιμπερό και τα προσωπικά σου είδη όπως πορτοφόλι, κραγιόν, καθρεφτάκι και κλειδιά.

Πριν αρχίσεις να ψάχνεις για τη μαγική τσάντα της Mary Poppins σου έχουμε μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις την τέλεια τσάντα για σένα και το μωρό σου.

επένδυσε στο σωστό μέγεθος

Το μεγαλύτερο μέγεθος δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο, πρέπει να σκεφτείς ότι μέσα σε ένα χρόνο, το παιδί σου θα χρειαστεί διαφόρων ειδών αντικείμενα και ότι τα ρούχα και οι προμήθειες που θα έχεις μαζί σου θα μεγαλώνουν ενώ μεγαλώνει και αυτό. Πριν πάρεις μία τσάντα σκέψου το συνολικό της καθαρό βάρος και πόσο βαριά μπορεί να γίνει μαζί με τα πράγματα του μικρού μου μέσα.

«Άνοιξε το μεγάλο τσαντάκι και βρες το μικρό τσαντάκι»

Σκέψου όλα αυτά τα βρεγμένα ή λερωμένα ρούχα και τις αλλαξιές που θα πρέπει να αποθηκεύσεις μακριά από μπιμπερό και τα αποστειρωμένα παιχνίδια. Διάλεξε μία τσάντα με πολλές εσωτερικές τσέπες για να αποθηκεύεις πράγματα του μωρού και εξωτερικές για να αποθηκεύεις ότι θα χρειαστείς εσύ όπως το πορτοφόλι και τα κλειδιά σου.

Το χρώμα έχει σημασία

Διάλεξε μία τσάντα σε ένα από τα αγαπημένα σου χρώματα για να δείχνεις στιλάτη, το οποίο θα ταιριάζει με τα πιο πολλά ρούχα της ντουλάπας σου. Φρόντισε το εσωτερικό τις τσάντας να είναι σε ανοιχτόχρωμο χρώμα για να βρίσκεις γρήγορα και εύκολα το περιεχόμενο της.

Το στυλ που σου ταιριάζει

Όπως όλες οι τσάντες έτσι και οι diaper bags βγαίνουν σε διαφορετικά στυλ, από totes, messenger ή backpacks. Μία tote τσάντα έχει δύο λουράκια τα οποία θα κάθονται καλύτερα στους ώμους σου. Η messenger τσάντα είναι σχεδιασμένη να φοριέται σταυρωτά για αυτό σιγουρέψου ότι δεν είναι πολύ μεγάλη για το ανάστημα σου. Οι backpacks μοιράζουν το βάρος της πλάτης και στους δύο ώμους αλλά δεν είναι ιδιαίτερα εύκολες στη χρήση. Φρόντισε η τσάντα να κλείνει καλά με φερμουάρ και έχει πλατιά λουριά για να μην σε κουράζει.

Διάλεξε το σωστό υλικό

Χρειάζεσαι μία τσάντα η οποία θα είναι πολύ εύκολη στον καθαρισμό, θα είναι μερικών αδιάβροχη, θα στεγνώνει εύκολα και ταυτόχρονα θα είναι φτιαγμένη από ανθεκτικά υλικά.